2777
2789
عنوان

همسایه بد

559 بازدید | 9 پست

با همسایه هامون به مشکل خوردیم همش لج ولجبازی میکنن فامیلم هستیم نمیشه بهشون چیزی گفت اونیکی وسیله میذاره تو راهرو پارکینگ یکی شارژ نمیده الانم ک همه باهم قهریم وضعیت یجوریم هست ک نمیشه از اونجا بلند شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای منم کشیدم بهمن ماه بود دکمه های آسانسور رو کامل پسر همسایه مست بود کنده بودم بازور بلا پول جمع شد دوباره خریدن اون که می‌گفت پسر من نبود بقیه هم میگفتم پول زور نمیدیم آخرسر همه دادن دوربینم وصل کردن تو آسانسور خدارو شکر تموم شد داشتم از خونه ای که هشت ماه خریدم پامیشدم با اون همه خرجی که کرده بودم  مدیر ساختمون آدم بی زبونی بود عوض شد کسی دیگه اومد اون زبون داره خوب شد 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری

منم زندایم میگفت یه مدت بازن عموم همسایه بودن بعد زن عموم گفته دختردایم باعموم رابطه داره🤤اصلا نه عموم اینجوریه نه دختردایم هعی 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

واقعا همسایه بد خیلی رو مخه

ولی خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی نگیرید

چند وقت پیش همسایه مهمونی داشت یکی دیگه اومده میگه چرا مهمونی گرفته من درس دارم 😐ببخشید با شما هماهنگ نبود اونم غروب نه اخرشب

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
واقعا همسایه بد خیلی رو مخه ولی خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی نگیرید چند وقت پیش همسایه مهمونی داشت ...

من اول با یکیشون خوب بودم سفر میرفتیم مهمونی... ولی بسوزه پدر حسادت

یه شیر پاک خورده یک جلسه ی یکساعته بزاره دعوتشون کنه،مقررات جدید بزارین،شربت و شیرینی بدید از دلشون ...

نداریم همچین کسیو آدمهای دورو ورمون فقط بفکر خودشونن