2821
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 45 پست
البته خونه اونا بودن خوبیم داره مثلا اولاش برات غذا میپزن میدن قرار نیست ک همیشه اونجا باشی با ...

امیدوارم به حرفم گوش بده و منو سرکارنزاره .خودش دیده من چقدر زجر کشیدم امیدوارم قدرشناس باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا چرا گفتن 28 روز

من حس میکنم قراره مدت زیادی اونجا موندگارم کنن واسه همین گفتن این یه ماه فقط اینجایی باور کنید کلی اثاث جا ب جا کردیم مگه میشه فقط واسه یه ماه اون همه اثاث جا ب جا بشن اینا قصدشون موندگارکردن من بود که بهش رسیدن

آره من که ندیدم گفتم دلم نمیاد اون همه وسیله رو با شوق و ذوق واسه خونه خودمون خریدم تو اون خونه ببین ...

به شوهرت فهموندی ناراحتی؟ مثلا ازت پرسیده چرا ناراحتی بگی بدلیل اینکه این خونه رو دوس ندا م؟ 

من حس میکنم قراره مدت زیادی اونجا موندگارم کنن واسه همین گفتن این یه ماه فقط اینجایی باور کنید کلی ا ...

خیلی سخته اونی ک دلت نمیخواد ب زور برات بشه،انشالله ک شوهرت خودش میگه بریم

دوست عزیز طبق  گفته خودت جشن ندارید

اگه واقعا به دلت نیس که بری و میدونی اگه رفتی ممکنه اختلاف پیش بیاد وایسا بگو من اینجا نمیام 

به ‌وهرت بگو خیلی کوتاه اومدم برامم هیچ کاری نکردی ولی تو این مورد کوتاه نمیام

دوست عزیز طبق  گفته خودت جشن ندارید اگه واقعا به دلت نیس که بری و میدونی اگه رفتی ممکنه اخت ...

نمیتونم اینکارو کنم شرایطم جوری نیس بشه اینکارو کرد فقط میگم چیکارکنم حال دلم خوب شه ؟

خب ببین دوست عزیز

فردا شب بهش بگو فقط بخاطر تو اومدم و ازش قول مردونه بگیر زود پاشین 

بعدشم عروس خانم دلتو صاف کن و خودتو بزن به بی خیالی  فعلا و اصلا راجع بهش فکر نکن 

الان فقط به زندگی جدیدت فکر کن

ما هم خیلی موارد هست که بر وفق مرادم ن نیست وباید تحمل کنیم فعلا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز