2777
2789
عنوان

عفونت همیشگی

272 بازدید | 21 پست

سلام .من همیشه خداعفونت دارم خیلی نظافتمو رعایت میکنم لباس زیر نمیپوشم خودمو با سشوار خشک میکنم و کلی کارای دیگه میرم دکتر دارو میدع استفاده ميكنم دوباره بعد یه مدت مياد سراغم الان یه زخم کهنه وقدیمی هم دکتر گفته دارم 

شمل بگین من چیکار کنم 

عنبر نسا هم استفاده کردم نتيجه نگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تو😥

منم خیلی چیزارو رعایت میکنم عنبرنساهم برام خیلی خوب بود.ولی کافیه کمی استرس بگیرم یاناراحت بشم یا شیرینی بخورم تا همون لحظه عفونت شم

منم زخم دهانه رحم دارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
می تو😥  منم خیلی چیزارو رعایت میکنم عنبرنساهم برام خیلی خوب بود.ولی کافیه کمی استرس بگیرم یان ...

خب زخمتون رو چیکار کردین 

من چهار بار فریز کردم خوب نشدم

عزیزم شرایطت عین منه اززخم هست که خوب نمی شه .ولی من یه دکترعالی پیداکردم زخمموخوب کرد.خیلی براش دعامی کنم.این روشواستفاده کردیم‍‍.:

کرم کلوتریمازول وکرم بتادین(اسمش یادم رفته واژیناله)یک روزدرمیان استفاده می کنی.بعداتمام چندروزصبردوباره همین دوره روتکرارمی کنی.

مواقع ن ز د ی ک ی بادوش واژینال یک بار یک قاشق غذاخوری سرکه باآب جوش سردشده وباردیگرنصف قاشق مرباخوری جوش شیرین استفاده می کنی تاتمییزباشی این کاروهمیشه بایدانجام بدی حتی باآب خالی هم میشه

😁😁

خب زخمتون رو چیکار کردین  من چهار بار فریز کردم خوب نشدم

من فریز نکردم.بچه ندارم وهنوزم نمیخوام براهمین ترسیدم.4باررفتم2تا دکتر متفاوت گفتن زخمت بزرگه فریز ولی فقط داروگرفتم.داروهاموکه خوردم عنبرنسادوددادم 3یا4روزم عسل طبیعی زدم بعدرفتم یه دکتر دیگه گفت نیازنیست فریزکنی زخمت کوچیکه. لکه بینی و خونریزی درحین رابطم هم خوب شد.عفونتم هم کم شدا ولی قطع نه. بااسترس،ناراحتی و شیرینی خوردن زیادمیشه😥

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم شرایطت عین منه اززخم هست که خوب نمی شه .ولی من یه دکترعالی پیداکردم زخمموخوب کرد.خیلی براش دعا ...

عزیزم منم این روشارو استفاده کردم نمیدونم چرا خوب نمیشم