2777
2789
عنوان

فیلم ترکیه ای

257 بازدید | 24 پست

دیشب یهویی همه چی حل شد و بابام راضی شد با پسری که از بچگی عاشقش بودم ازدواج کنم

امروز عقد کردیم. شب منو بردن خونشون برای شام. بعد مادرشوهرم گفت برو اتاق فلانی(نامزدم) اونجاست لباس هات رو عوض کن بیا. من رفتم لباس هام رو عوض کردم میخواستم از اتاق برم بیرون نامزدم وارد اتاق شد من هول شدم خجالت میکشم ازش😂سلام داد جوابشو دادم سرمو انداختم پایین میخواستم از کنارش رد بشم گفت کجا گفتم خب برم حتما بیرون کارم دارن😂😂😂😂 داشتم رد میشدم عین این فیلم ترکیه ای ها دستمو کشید باهاش چشم تو چشم شدم😂😂یهو دستمو کشیدم زود فرار کردم بیرون😂قلبم انگار تو دهنم‌میزد اصلا😂گند زدم نه؟؟؟؟😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂 میگم دیگه  به قول امضای یکی از کاربرا  مشکل زندگی واقعی اینه جاهای حساس موسیقی نداره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
کی آزمایش قبل از ازدواج دادین؟😲

ما ازمایش داده بودیم قرار محضر هم گذاشته بودیم ولی بابام زد زیرش و گفت نمیدمت به پسره . همه چی منتفی شد

ولی امروز صبح هم ازمایش دادیم اینجا زود جواب ازمایش رو میدن سه ساعته

کی آزمایش قبل از ازدواج دادین؟😲

همینو بگو!! شبش یهو گفتن باشه صبحشم عقد شب دیگم خونه شوهر مهمون!!! انگار دختر و پسر یه جا بودن!!! وگرنه کی وقت کردن کی خبر دادن قبول کردیم!! کی قرار عقد !! کی عقد !! اوووووووو.....

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن

واقعا چرا همتون فقط بلدین سوتی بگیرین؟

مگه جواب ازمایش تو شهر شما چند طول میکشه؟؟؟؟

ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم . صبح ساعت ۸ رفتیم ازمایش ساعت ۱ جواب ازمایش اماده بود

مبارکه عزیزم. فیلمای ترکی واقعیتهای زندگیرو نشون میدن. من قبلا فکمیکردم خیلی خنده دار و مسخره هستن ولی بعدها فهمیدم اتفاقا واقعیت همینه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره