2777
2789
عنوان

من با جاریم چیکار کنم...خیلی میترسم‌ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 39 پست
نزار بفهمع جاری منم اینجوریه تا ۶ماهگی نکو

خیلی نزدیکیم بهم هفته ای یه بار خونه مادرشوهرم میبینیم همو 

نمیدونم چیکار کنم

بارداری قبلیم ک سقط شد همش تهوع داشتم حالم بد بود بارداریم تابلوعه اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم فكرتو مشغول اين چيزا نكن به بهانه كرونا رفت و امدت رو باهاش كم كن. تو خونت شمع روشن كن فضا انرژي مثبت باشه و استرست كم بشه.

يك چله ياسين هم ميتوني برداري برا بارداري سالم اينجوري آرامش خودت بيشتره به نظرم

فکرتو درگیر این چیزاا نکن. 

اروم باش، استرس نگیرر اینا برات مضره. 

هیچ کاری نمیتونه بکنه و نمیکنه. 

اولا که فعلاا در اقدامی و خبری نیست. خبری هم بود تا چهار ماه معمولا زیااد نمیگن. 

بعدشم خدا بزرگه. به دعا و جادو جنبل اعتقاد نداشته باش. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مورد اینطوری داشتیم بعدا لو رفت که باردار نمیشده خودش  اصلا به اون ربطی نداره زندگی شما که راج ...

بنده خدا میترسه حسودی کنه بهش چون بچشم میشه اولین نوه خانواده اعصابشو خورد کنخ

خدایا تنها امیدم تویی💛لایک نکن عزیز دل برادر
بنده خدا میترسه حسودی کنه بهش چون بچشم میشه اولین نوه خانواده اعصابشو خورد کنخ

واقعا بیچاره استارتر 

جاری حسود بگو به تو چ زندگی بقیه 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
خیلی نزدیکیم بهم هفته ای یه بار خونه مادرشوهرم میبینیم همو  نمیدونم چیکار کنم بارداری قبلیم ک ...

نمیدونم چی بگم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

عزیزم توکل کن به خدا

در کل بدبین نباش 

حساسم نباش

ولی برای احتیاط و کلا برای جادو و سحر حرز امام جواد ببند به بازوت

از توی نت شرایط نوشتن حرز امام جواد رو در بیار یه شرایط خاصی داره فک کنم نوشتنش مثلا رو کاغذ بدون خط فک کنم و در روزهای قمر در عقرب نباشه فک کنم

خودت برو تو نت درش بیار

این حرز خیلی محافظت داره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی