2777
2789
عنوان

این لباس برای عروسی خواهر شوهرم بده ؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 62504 بازدید | 459 پست

به نظر من که عروسی فامیل شوهر یه لباس ساده ی ارزون بپوشید. چون هرچی بپوشید یه چیزی راجع به لباستون میگن. من عروسی خواهر شوهرم یه لباس از انگلیس برام فرستاده بودن خیلی شیک و مارک. ولی فامیل شوهر هی ایراد گرفتن . کلا فامیل شوهر هرچی بپوشی تعریف نمکینن پس چه بهتر که ساده و معمولی بپوشی لااقل اگه هرچی گفتن دلت نسوزه 

من فقط اینجا شنیدم لباس سفید پوشیدن زشته و این حرفا،اخه لباس عروس سبکش کلا فرق داره،ولی حالا که گفتین یادم اومد عروسی خودم جاریم لباس کرمی روشن بلند پوشیده بود با تاج یه دعوا هم با شوهرش کرده بود که برن آتلیه عکس بگیرن اما من اون موقع اصلا احساس بدی از کارش بهم دست نداد حالا که اینا رو میخونم میگم نکنه منظور داشته من گیج بودم نگرفتم  

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

من وجیهه آزادی هستم کارشناس ارشد طراحی لباس و استاد دانشگاه 

هر کسی هر لباسی که بپوشه و هر طور رفتار کنه نشانگر شخصیت و عقایدشه ؛به نطر من شما با اینکه با رفتارایشون مقابله کنی اولا خودت رو کوچیک کردی دوما یک مسابقه بی پایان برای کارهایی که هیچ فایده ای نداره شروع کردی . لباسی رو بپوش که بهت میاد و زیبا و با وقار میشی و مثل یک الماس توی مهمونی بدرخش ؛به جای اینکه کار اونو تلافی کنی و تمام مدت مهمونی استرس داشته باشی 

من میتونم تو انتخاب لباس و اکسسوری های مناسب برای اون روز بهت کمک کنم اگر دوست داشتی 

@vajihehazadi  

ایدی اینستاگرام من هم همینه ❤❤❤❤❤

من فقط اینجا شنیدم لباس سفید پوشیدن زشته و این حرفا،اخه لباس عروس سبکش کلا فرق داره،ولی حالا که گفتی ...

والا توی عروسیای نا هم خیلیا سفید یا روشن میپوشن.خب چه ربطی داره،چرا عروس باید ناراحت بشه؟؟  مثلا یکی که یه پیرهنه کوتاه سفید پوشیده به عروس چیکااار داره.یا همین لباسی که استارتر میخواد بپوشه ،زمین تا آسمووون با لباس عروس متفاااوته

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
والا توی عروسیای نا هم خیلیا سفید یا روشن میپوشن.خب چه ربطی داره،چرا عروس باید ناراحت بشه؟؟   ...

اره به نظر منم حتی اگه پیرهن توری بلند سفید بپوشه ربطی به عروس نداره

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
اره به نظر منم حتی اگه پیرهن توری بلند سفید بپوشه ربطی به عروس نداره

منم والا توی همین نی نی سایت اینو دیدم که عروسا بدشون میاد😕البته به نظرم تاجو فقط باید عروس بذاره،ولی سفید یا روشن پوشیدنو مشکل نمیبینم

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
منم والا توی همین نی نی سایت اینو دیدم که عروسا بدشون میاد😕البته به نظرم تاجو فقط باید عروس بذاره،و ...

من کل خواهر شوهرام و جاریم تاج گذاشته بودن ولی راستش حس بدی نداشتم اصلا ،نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم اتفاقا به عنوان عروس ارایشمم از اونا ساده تر بود ولی چیزی بود که خودم دوست داشتم برای همین مشکلی نداشتم