2777
2789
عنوان

براورده شدن سریع حاجت🌹😍

456 بازدید | 28 پست

بچه هاختم ۴۰تابرمیداریم هرکی هرچندتامیخونه اعلام کنه

بابای منم خیلی اذیتمون میکنه دعاکنید زودتر یه کاری خارج ازشهرخودمون گیرش بیاد وبره😞امیدوارم حاجت روابشین

من بابام یکماهه نیست دارم دیوانه میشم دیوونه جون چراهمچین حرفی میزنی آره کارخوبه اماشب بیادخونه سرسفره خودمون

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

من یبار خوندم ..انشاالله همه حاجت روا بشن..برای حل مشکل منم دعا کنید 🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بابام یکماهه نیست دارم دیوانه میشم دیوونه جون چراهمچین حرفی میزنی آره کارخوبه اماشب بیادخونه سرسف ...

نه من بابام اخلاقش خیلی بده همبشم بیرون شهربوده الان چندروزه کارش تموم شده هممونو دیوونه کرده خداباباتونگه داره

من ی نماز بهتون میگم ک خودم حاجت گرفتم نماز امام زمان در شب جمعه سرچ کنید تو نت😍

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نه من بابام اخلاقش خیلی بده همبشم بیرون شهربوده الان چندروزه کارش تموم شده هممونو دیوونه کرده خداباب ...

مرسییی بابای من خیلی زحمت میکشه حتی فرصتی نمیکنه بیادخونه بابای شماهم مطمئنم به خاطراینکه همیشه تومحیط بیرون خونه بوده عادت کرده الان کمی برخوردتندداره شمابایددرکش کنی

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
مرسییی بابای من خیلی زحمت میکشه حتی فرصتی نمیکنه بیادخونه بابای شماهم مطمئنم به خاطراینکه همیشه تومح ...

نه گلم منم اگه بابام خوب بود دلم میخاس کنارمون باشه ولی متاسفانه همیشه همین بوده واخلاق خیلی بدی داره هم منو اذیت میکنه هم مامانمو چون بابات خداروشکر خوبه نمیتونی یه ادم بدم تصورکنی 

من یبار میخونم لطفااااا دعا کنید قلب نینیم تشکیل شه دوستان التماس دعا

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

گلم برات ۱۰بار میخونم انشالله به حق اذان خدا حاجتتو بده توام برای یه مادر که پسرش اذیتش میکنه دعا کن که سربه راه شه ...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...