2789
عنوان

خودکشی

150 بازدید | 7 پست

مرد55سال تو تاپیک قبلم گذاشتم الان شنیدم

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی مرد۵۵ 

یعنی مردی در سنیین 55سال خود را به دار آویخت  

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

توتاپیک گریع ی اقا نظر دادی ...گفتی دعا نمیکنم مادر نشی...عزیزم من خودم هم‌انتظار کشیدم و میدونم یعنی چی ولی اینکه مرد بره زیر پتو گریه کنه و...غیر قابل باوره...برام...حرف بدی هم نزدم ک مستحق دعا یا نفرین باشم یا هرچی....ب انتظار و...هم خرده ای نگرفتم دیدین ک راه حل هم دادم و گفتم چیکار کردم ک باردار شدم....ی کم کمتر جبهه بگیرین شاید با نظر شماهم من ناراحت شم...اره؟؟؟انشالله ک دامنت سبز شه و لبت خندون باشه ❤

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

راستی عزیزم هرموقع برم حرم دعا میکنم براسبزشدن دامنت

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
راستی عزیزم هرموقع برم حرم دعا میکنم براسبزشدن دامنت

گریه مرد دور از باور نیست مردم احساس داره مازنا روزی سه چهار بار گریه کنیم یه مرد می تونی سالی یه بار گریه کنه 

ممنون دسست درد نکنه ♥♥