2777
2789
عنوان

بی بی چک سه روز بعد از موعد

12275 بازدید | 17 پست

سلام . ببخشیییییید من بازم با یه تاپیک در مورد احتمال و سردرگمی بارداری مزاحم شدم . 

شرمنده دیگه ..

راستش من امروز سومین روز از تاخیر پریم بود که بی بی چک مدیکور زدم که متاسفانه منفی بود . قبلا هم گفتم من این ماه واقعا تغییرات به خصوصی رو احساس کردم و با وجود این که بی بی منفی بود اما هنوز حسم اینه که باردارم.یعنی نمیتونم قبول کنم که نیستم. برخلاف ماه های گذشته که با یه بار دیدن جواب منفی فوری قانع میشدم که باردار نیستم . میخواستم بدونم احتمالش هست که بتام هنوز بالا نرفته باشه ؟ و چند روز دیگه بالا بره ؟ کیا اینجوری بودن ؟

از بی بی چک دیگه حالم به هم میخوره . دوشنبه میرم آز میدم ک خیالم راحت بشه . ولی میخوام نظر شما عزیزان رو هم بدونم 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزکم منم مثل توام روز 3 منفی شد روز 7 هم منفی شد و من همجچنان مصم هسنم که باردادرم خخخخخ  الان روز  9 هستم با همه علایم بارداری ولی آز نرفتم دیگه بی بی هم نذاشتم و از خودت بهم خبر بده عزیزم که چکار کردی

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
عزیزکم منم مثل توام روز 3 منفی شد روز 7 هم منفی شد و من همجچنان مصم هسنم که باردادرم خخخخخ   ا ...

😂😂😂 چرا آز ندادی گلم؟

علائمت چیا بودن ؟

حتما خبر میدم 😉

😂😂😂 چرا آز ندادی گلم؟ علائمت چیا بودن ؟ حتما خبر میدم 😉

از ترس منفی شدن گلم امروز روز 10 هستم می خوام بی بی بزنم دعا کن + شه. علایمم درد نوک سینه , درد زیر شکم خفیف , نفخ داشتم که خوب شد, ترشح داشتم که کم شده, تیر کشیدن تخمدان ها که خوب شدم, دمای بالا بدن که اونم الان ندارم     کم کم همه علایمم داره میره خخخخخ و من همچنان مصمم    

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
از ترس منفی شدن گلم امروز روز 10 هستم می خوام بی بی بزنم دعا کن + شه. علایمم درد نوک سینه , درد زیر ...

😂😂😂😂 ایشالا که مثبت بشه عزیزم. تو هفته های اول بی علامتی طبیعیه. علائم اصلی از هفته 6 یا 7 شروع میشه. راستی چیشد جواب بیبی 

😂😂😂😂 ایشالا که مثبت بشه عزیزم. تو هفته های اول بی علامتی طبیعیه. علائم اصلی از هفته 6 یا 7 شروع ...

من میدونم باردارم . بخدا شوخی نمیکنم   همین روزا بی بی مثبتمو میزنم. امروز میخرم فردا صبح میزنم عزیزم و آز فعلا نمیرم..............

من میدونم باردارم . بخدا شوخی نمیکنم     همین روزا بی بی مثبتمو میزنم. امروز میخرم فردا صب ...

ای جونمم از ته دل دعا میکنم که مثبت بشه 😉😘😍😘😘 و خبر خوش بشنوم ازت 😍 منم خودم احساسم میگه هستم .  فردا مستقیم آز میدم . بلاخره از روی بتام میفهمم که حداقل مشکوک هستم به بارداری یا نه . واییی جفتمون ایشالا هم زمان مامان میشیممم😍😍😘😍

ای جونمم از ته دل دعا میکنم که مثبت بشه 😉😘😍😘😘 و خبر خوش بشنوم ازت 😍 منم خودم احساسم میگه هستم ...

با خبرای خوب بیایم هردومون صلوات

با خبرای خوب بیایم هردومون صلوات

ایشالا عزیزم . راستی من یه چیزی رو فهمیدم من پریودام بیشتر اوقات نامنظم بوده و ممکنه به خاطر همین باشه که جواب منفی میده بی بی چکم. چون موعدم نامشخصه . من آخرین موعد پریودم ینی ماه قبلو در نظر گرفتم . تو یه تاپیک خوندم یه خانومه هم همینجوری پری هاش نامنظم بوده و بعده 50 روز جواب بی بیش مثبت میشه . خیلی امیدوار شدم 😍😍😍 راستی تو چی ؟ پری هات منظمن ؟

ایشالا عزیزم . راستی من یه چیزی رو فهمیدم من پریودام بیشتر اوقات نامنظم بوده و ممکنه به خاطر همین با ...

من پری هام منظمه انشاالله برای شما آزتون + شه من امروز پری شدم  

ایشالا عزیزم . راستی من یه چیزی رو فهمیدم من پریودام بیشتر اوقات نامنظم بوده و ممکنه به خاطر همین با ...

البته صبح بی بی گذاشتم _ شد

البته صبح بی بی گذاشتم _ شد

عزیزم تروخدا بگو چند روز تاخیر داشتی من الان سه روز تاخیر دارم فردا بی بی میزنم دوست ندارم باردار باشم پریودام منظم خیلی میترسم😭دیروز زدم بی بی منفی شد شما علایم پریودی داشتی وقتی عقب انداختی من ندارم تقریبا خیلی میترسم با اینگه ی بارم بیشتر رابطه نداشتم اونم با جلوگیری طبیعی بوده