2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست
عزیزم مشکلات برای همه هست برای همهههه. مهم اینه که قوی باشیم و اگه تو یه قسمت از زندگی مشکل داریم نذ ...

برای من متاسفانه یه قسمت نیست و چندتا مشکل خیلی بزرگ دارم که از پسشون برنمیام

سر بچه اولم ۱۲ کیلو افزایش وزن داشتم رژیم دکتر کرمانیو گرفتم سه ماهه وزنم کم شد.سر بچه دومم هم گرفتم ...

میدونم درکت میکنم منم عجیب استعداد چاقی دارم پرخوری عصبی هم دارم. از وقتی یادمه یا در حال رژین بودم یا در حال حرص خوردن از چاقی

ولی یه چیزی بهت بگم. امروز شروع کنی بهتره تا هفته ی بعد.

اگه میخوای چاق بمونی و رژیم نگیری پس حرص اندامتو نخور، باهاش کنار بیا خواهر من چاقه یه بارم ندیدم بگه میخوام رژیم بگیرم.

ولی من دوس دارم لاغر شم اراده میکنم و رژیم میگیرم و باشگاه میرم و لاغر میکنم به جز وقتایی که باردار بودم یا شیر میدادم

منم خودم بلدم رژیم بگیرم دیگه رژیما و کالریا رو از حفظم، ولی سری آخر خواستم رژیم بگیرم دیدم اراده نمیتونم بکنم به قول شما هم دوست داشتم لاغر شم هم نمیتونستم که نخورم، رفتم دکتر، همون ویزیت سه هفته یه بار دکتر خیلی به آدم انگیزه میده خداروشکر موفق شدم و ۱۸ کیلو کم کردم 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم واسه جشن داداشم حتی اذیت هم نشدم همه چی خوردم حالا شمارشو واست میذارم اگه خواستی 

هیچ چیزی حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک داشت خوبیش اینه وعده هاش زیاده آدم احساس گشنگی نمیکنه که خسته بشه از رژیم

تازه تضمینیه لاغر نمیشدی هزینه رو پس میدادن

اره خیلی کلا حوصله هیچکسو ندارم 

به نظرم طبعت سرد شده گلم اگه واست ممکنه برو پیش متخصص طب سنتی. همین طوری هم خودت می تونی هر رور دمنوش زنجبیل بخوری خیلی تاثیر داره. کلا چاقی واسه طبع تره. اگه طبعت سرد و تر باشه با خوردن غذاها و دمنوش های با طبع گرم و خشک هم لاغر میشی هم روحیه ات بهتر میشه.