2789

مشکلت چیه 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخوابی

چند وقته ؟ 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
همیشه، ولی یکساله شدید شده

عزیزم دکتر رفتی چند سالته ؟ 

من  زولپیدم یا الپرازولام میخوردم  گاهی شربت دیفن هیدرامین

درمان موقت فقط باید از ریشه حل بشه 

۳۳، اره ربتم، دارو داد، یه مدت خوب بود الان دیگه اثر نداره

داروی چی داد خواب اور یا چیز دیگ ؟ 

خلق و خوت چطوره روحیه چی؟ 

سابقه دارین تو خونواده یا ن ؟ 

کم حرف شدی یا ن؟

شبا تا چند خوابت نمیبره ؟ 

بیماری خاصی داری یا ن ؟ 

داروی چی داد خواب اور یا چیز دیگ ؟  خلق و خوت چطوره روحیه چی؟  سابقه دارین تو خونواده یا ...

نه بیماری ندارم، قرص ضد افسردگی اسنترا داد، دوکسپین هم واسه خواب، هر وقت برم تو رختخواب چند ساعت باید وول بخورم تا خوابم ببره، هرچقدرم خوابم بیاد

نه بیماری ندارم، قرص ضد افسردگی اسنترا داد، دوکسپین هم واسه خواب، هر وقت برم تو رختخواب چند ساعت بای ...

پس شما افسردگی دارین 

و افسردگی هم باعث بی خوابی میشه 

و ویتامین دی هم افسردگی میاره ک نتیجه ش بی خوابی شما اگر این ویتامین نمیخورید اگر این ویتامین بدنتون کم تا ۴هفته ،هفته ای یکی میخوری 

بعد هر ماه ۱دونه میخوری 

مورد بعدی این ک اگر مدت زیادی دوکسپین میخوری فایده نداشته قطعش کن 

اسنترا رو ادامه بده تا چند ماه حداقل ۶ماه 

نکته بعدی این ک اول شما باید بری روانپزشک تا داروی شمارو عوض کن چون نتیجه نداره 

من چند تا دارو میشناسم اما نمیشه خودسرانه ب شما تجویز کنم 

دکتر آنلاین برید خیلیم خوبه 

پس شما افسردگی دارین  و افسردگی هم باعث بی خوابی میشه  و ویتامین دی هم افسردگی میاره ک ن ...

ممنون از وقتی که گذاشتی، روانپزشک دوکسپین رو. داد، الان شرایطم طوریه فعلا دکتر نمیتونم برم دوباره و چون بچه شیر میدم هر دارویی نمیتونم بخورم

ممنون از وقتی که گذاشتی، روانپزشک دوکسپین رو. داد، الان شرایطم طوریه فعلا دکتر نمیتونم برم دوباره و ...

خواهش میکنم عزیزم 

بله ولی میتونید بازم با دکتر مشورت داشته باشین🌹