2777
2789
عنوان

میترسم 😂😂😂

78 بازدید | 13 پست

میگن شعله شمع اگه آبی بسوزه یعنی یه روح تو اون مکان حضور داره الان شمع روشن کردم شعله ش به آبی میزنه آبی میسوزه 😨😨شماهم شمع روشن میکنین شعله ش پایینش آبی هست بالاش زرد 🙄🙄🙄

یاخدا

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه هات تو کلیه روحانی😕

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هعی قرنطینه ی کثافت

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

عجب ادمهای پیدامیشن اخه بابا روح کجا بود چرا خرافات تومغزت راه میدی کمی واقع بین باش نترس قوی باش مثال اکرشعله اجاق گازابی میسوزه یعنی روح هست این عمل فیزیکی وشیمیای ان شمع هست که ابی میسوزهاگراکسیژن کافی نباشه زردنارنجی میشه بس اکسیژن کافی هست ابی میسوزه دوست محترم رساندم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز