2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم چهار ماهگی هفت کیلو بود ولی شش ماهگی نزاشت خوب وزنش کنیم زیاد تو خونه موندیم ادم میبینه فقط ...

پس بچه هامون مثله همن بچه منم جمع و شلوغی نبردیم میترسه....قدش 4ماهگی یادته؟؟

نه 4ماهونیمه

منم از چهار ونیم شروع کردم هفته اول لعاب برنج دادم چون دخترم آلرژی داره فرنی با شیر نمی دم بعد دوهفته سوپ ساده شروع کردم که دوست داره وبابدنش ساز گاره الان سه هفته گذشته کم کم می خوام دو نوع غذا بدم اما ساده 

اگه تازه شروع کردی صبح دو قاشق کوچولو بده بعد از ظهر سه قاشق کوچولو فردا ۳ وعده کن ۳ قاشق روز سوم چهار وعده کن ۳ قاشق بعدا هرروز یه قاشق اضافه کن اگه دوست داشت و خوب خورد می تونی از اول یه قاشق اضافه کنی چون ما زود شروع کردیم با بدنش سازگار بشه

اگه تازه شروع کردی صبح دو قاشق کوچولو بده بعد از ظهر سه قاشق کوچولو فردا ۳ وعده کن ۳ قاشق روز سوم چه ...

روز اول اصلا نخور ولی روز دوم شب با قطره چکو نزدیک ده تا دادم خورد پس زیاد دادم،،قاشق غذا خوری یا چایی خوری