2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن...

739 بازدید | 22 پست

دوستان کسی هست که تجربه این مدل زندگی رو داشته باشه یا الان تنها باشه؟ چند وقت تنها بودین؟ مشکلی پیش نیومد مثل افسردگی شدید، اضطراب، فوبیا و... یا اینکه به تنهایی عادت کنین و تحمل جمع براتون خیلی سخت بشه؟ به خانواده دور بودین یا نزدیک؟ زمانیکه هم صحبتی نداشتین اذیت نمیشدین؟ 

من ۵ سال تنها زندگی کردم  .البته از صبح تا ساعت ۷ خونه نبودم و سرکار بودم   

یه دوستی هم داشتم که بعضی اوقات میومد پبشم

خب اوایلش سخته اما بعد عادت می کنی 

بعدها هم تا یه مدت تو جای شلوغ سختم بود اما به مرور عادت کردم 

من. همسرم شهر دیگه کار میکنه ۹۰ درصد تنهام. افسردگی میگیری. من غمگینم اکثرا. ولی جمع گریز هم شدم. یعنی یه جوری شده انگار هی میخواهم با خودم تنها باشم هی غصه بخورم. حتی خونه مامانمم نمیتونم بمونم. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خودتو حسابی سرگرم کن که وقت سر خاروندن نداشته باشی اینجور تنهایی کمتر اذیتت میکنه...غذاهایه جدید یاد بگیر درس کن ...کیک شیرینی...زبان بخون ...کتابایه جدید...دوستایه جدید پیدا کن اینجوری تایمت پور میشه

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...

من آلمان درس خواندم . بعدش ازدواج کردم . اون موقع قبل ازدواج تنها بودم . سخت بود ولی نه خیلی . سالی چند بار میومدم ایران و ولی موقع سرماخوردگی یا مریضی خیلی خیلی دست تنها بودم و مرگ رو جلوی چشمام میدیدم ولی کسی نبود یه آب بده دستم یا سوپ بپزه . ولی در مواقع غیر مریضی میتونم بگم سی درصد سختی داشت . موقع مریضی صد در صد سخت میشد

من عاشق تنهایی هستم  الان چند ماهه تنها زندگی میکنم اگه پیرزن همسایه هم کمتر حرف بزنه و صداش ...

چند ماهه؟ الان با این شرایط کرونا که بیشتر تو خونه هستیم اذیت نمیشین؟ حوصلت سر نمیره؟ 

تنهایی خوبه که کلی وقت داری برا خودت...کلی کار میتونی بکنی بدون اینکه با کسی هماهنگ باشی...

درسته ولی فک کنم بعد یه مدت خیلی ازار دهنده بشه. مخصوصا شبا و اینکه هیشکی نیست باهاش حرف بزنی

من پنج سال بودم نه اصلا هیلی خوب بودم تازه الانم هنوز خواب اون موقعها رو میبنم  دلم تنگ میشه

خیلی اهل گردش و مسافرت بودین؟ یعنی اونموقع که تنها زندگی میکردین وقتتون کاملا پر بود؟

من آلمان درس خواندم . بعدش ازدواج کردم . اون موقع قبل ازدواج تنها بودم . سخت بود ولی نه خیلی . سالی ...

وای یعنی تو غربت تنها بودین؟ چقد شجاعی خوشبحالت دلت نمیگرفت یا افسرده نشدی؟  من با خانواده ام ۳ ساعت فاصله دارم اذیت میشم مخصوصا شبا هرچی دلتنگیه میاد سراغم. فقط گریه میکنم

خیلی اهل گردش و مسافرت بودین؟ یعنی اونموقع که تنها زندگی میکردین وقتتون کاملا پر بود؟

نصف روز سر کار بودم  دوتا کلاسم چند روز از هفته نیرفتم مسافرت سه بار با دوستام رفتم دوبارم میخواستم برم کنسل شد گردشم هفته ای یا دو هفته ای یبار با دوستام میرفتیم بیرون حالا هر جایی ولی خودم تنهایی میرفتم میگشتم کتاب میخوندم تلویزون میددیدم غذا و خواب کلا تنهایی رو بیشتر دوست دارم