2777
2789
عنوان

بیبی چک با خط t خیلی خیلی کمرنک....منفی یا مثبت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6462 بازدید | 43 پست
چرا ناراحتی ؟ تو بارداری. صبح ناشتا چک کن

خب بیبی چک‌ندارم دیگه.ب شوهرمم هنوز نگفتم...نمیزاره خودم تنها برم داروخونه

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا💔😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من یبار اینجور شد منفی بود انشاالله واسه تو مثبته عزیزم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
یه سر ب تاپیکات زدم،خواهرت چرا بچه ش سقط شد؟؟؟؟

گلم شوهرش 6میلیون اسپرم داره و فقط4درصد اسپرم نرمال نطفه ضعیف بود دیگه ای وی اف میکنه

خب بیبی چک‌ندارم دیگه.ب شوهرمم هنوز نگفتم...نمیزاره خودم تنها برم داروخونه

عزیزم منم هاله میبینم ان شاءالله مثبته. این هاله درعرض چنددقیقه افتاد؟؟؟ خوشگله خب به یه دوست صمیمی ت بگو برات بخره بیاره .اینکه غصه نداره یا به کسی که خ باهاش جوری 

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
عزیزم منم هاله میبینم ان شاءالله مثبته. این هاله درعرض چنددقیقه افتاد؟؟؟ خوشگله خب به یه دوست صمیمی ...

تو این شهر غریبم،فقط یه جاری دارم ک اونم نیستش،،،

عزیزم منم هاله میبینم ان شاءالله مثبته. این هاله درعرض چنددقیقه افتاد؟؟؟ خوشگله خب به یه دوست صمیمی ...

خیلی زود هاله افتاد،به دقیقه نکشید

تو این شهر غریبم،فقط یه جاری دارم ک اونم نیستش،،،

هر وقت شوهرت نبود یه اسنپ باکس بگیر توی توضیحات بنویس که برات بخره.مبدا رو بزن دم یه داروخانه. چه اشکال داره.میخره میاره. 

من دیروز حالت تهوع بارداری  داشتم اسنپ باکس گرفتم برام قرص دمیترون خرید اورد