2777
2789
عنوان

بیبی چک با خط t خیلی خیلی کمرنک....منفی یا مثبت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6462 بازدید | 43 پست
بله هاله افتاده مثبته 

با شوهرم قهرم.بش گفتم‌ببرم داروخونه گفت نمیبرم.خودمم نمیزاره برم،منم بهش نگفتم ک تست زدم

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا💔😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عکس مشخص نیس زیاد

مثبته گلم فردا صبح ناشتا بزن اولین ادرار پر رنگتر میشه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
با شوهرم قهرم.بش گفتم‌ببرم داروخونه گفت نمیبرم.خودمم نمیزاره برم،منم بهش نگفتم ک تست زدم

یدونه دیگه بخر و صبح تست کن. مارک لاوین یه کم‌گرونتره ولی بهتر نشون میده. عزیزم منم دو هفته قبل حس امروز تو رو داشتم   

یدونه دیگه بخر و صبح تست کن. مارک لاوین یه کم‌گرونتره ولی بهتر نشون میده. عزیزم منم دو هفته قبل حس ا ...

توهم بارداری؟؟؟؟🥰

توهم بارداری؟؟؟؟🥰

آره اون روز ک بی بی چک زدم سه روز از موعد پریودم گذشته بود و فهمیدم ۴ هفته س ک باردارم. الان شش هفته س حامله م . ایشالله هفته دیگه سونوی قلب جنین دارم

آره اون روز ک بی بی چک زدم سه روز از موعد پریودم گذشته بود و فهمیدم ۴ هفته س ک باردارم. الان شش هفته ...

مبارک باشه عزیزم🙂💞

باور نمیکنم مثبت باشه،۶ساله ک هر روز منتظرشم بیاد تو دلم و نمیاد

آخی ایشالله ک درسته و بارداری. علایمت شبیه بارداریه. دقیقا فک میکنی میخوای پریود شی ولی همش منتظری و نمیشی

آخی ایشالله ک درسته و بارداری. علایمت شبیه بارداریه. دقیقا فک میکنی میخوای پریود شی ولی همش منتظری و ...

خدابزرگه😔