2777
2789
عنوان

خستگی دائم

3173 بازدید | 11 پست

همیشه احساس خستگی میکنم

و حوصله هیچ کاری رو ندارم

دلم میخواد پر انرژی بشم تا بتونم کارایی ک دوست دارم رو انجام بدم و

به همه آرزوهامم برسم

راه حلی اگه دارین بهم بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه ببین ویتامین های بدنت کم نشده باشه دوم ورزش سوم تغذیه مناسب چهارم تایم خواب منظم

اره تایم خوابم خوب نیست ، ورزش هم نمیکنم خیلی تنبل شدم 

فک کنم ویتامین d3پایین باشه 

اهنگ بگوش،ب زورم شده پاشو یکم ورزش کن ،بیرون نمیری پیاده روی اروم راه برو دور خونه

آهنگم خیلی دوس دارم ولی اهنگام همش تکراری شدن  

ورزش ک اصلا انگار وجود خاررجی نداره واسه من😞

خستگي و بيحالي ميتونه بخاطر كم خوني باشه يا سوخت و ساز بدن بخاطر تيروييد دچار مشكل شده باشه سعي كنيد گرميجات بيشتر مصرف كنيد و سرديجات كمتر ارده شيره خيلي انرژي ميده مويز مثل قرص خون عمل ميكنه شربت عسل شربت شيره انگور زعفران مفرح هست شربت جُلاب تركيب آب زعفران گلاب و عسل باعث ترشح سروتونين ميشه و مفرح هست قلب رو تقويت ميكنه آش كه با بلغور گندم درست بشه خونسازه شب ها كمي گلاب جلوي بيني بماليد يا روي صورت بپاشيد بغير از ابروها چون سفيد ميشن يا روي بالشتون اسپري كنيد وضو بگيريد از طلا استفاده كنيد مخصوصا گردنبند و گوشواره بادام بخوريد شيره انگور رو فراموش نكنيد اگر يبوست داريد برطرف كنيد باعث بيحالي ميشه 

خستگي و بيحالي ميتونه بخاطر كم خوني باشه يا سوخت و ساز بدن بخاطر تيروييد دچار مشكل شده باشه سعي كنيد ...

حتما عزیزم از حالا همه اینکارا رو انجام میدم چون واقعا نیاز دارم ک زندگیم در جهت خوب متحول بشه

توي كانال هاي طب سنتي استاد خيرانديش خيلي مطلب هست اينا رو از اونجا براتون گفتم حتما سعي كنيد شب ها زود بخوابيد و صبح ها زود بيدار بشين شام رو هم دو سه ساعت قبل از خواب بخوريد بين غذا آب نخوريد كه معده تون ضعيف بشه قابل حل شدنه باور كنيد مشكل خاصي نيست فقط بايد همت كنيد سبك زندگي خيلي مهمه خودم هم همينطور بودم با رعايت هايي كه كردم خيلي بهترم نگران نباشيد سعي كنيد نماز اول وقت بخونيد معنويت خيلي انرژي بخشه اگه غلظت خون داريد حجامت كنيد يا سركنگبين بخوريد اگر يبوست داريد خيسانده انجير خشك در گلاب و آب رو آخر شب بخوريد صبح ها آب جوشيده ولرم رو به گرم بخوريد بدن رو پاكسازي ميكنه صبح ها سرديجات نخوريد مثل پنير خيار گوجه صبحانه مقوي بخوريد حتما اگه كاچي دوست داريد خيلي انرژي زا هست كماچ سهن مقوي و ضد كم خوني هست فست فود كمتر بخوريد سعي كنيد به بدنتون بنزين سوپر بزنيد نه گازوييل غذاهاي ايراني عالي اما غذاهاي فرنگي ...

روغن مصرفي رو اگه بتونيد سالم كنيد خيلي تاثير داره شحم گاو يا همان چربي قلوه گاه گاو خيلي خوبه در روايت داريم هرچقدر وارد بدن بشه همونقدر بيماري خارج ميشه روغن زيتون هم و غم رو از بين ميبره گوشت دُراج كه پرنده اي شبيه بلدرچين هست هم خيلي خوبه ميتونيد همون بلدرچين بگيريد لطيف و زودهضم هست به اميد سلامتي روزافزون شما عزيزم

روغن مصرفي رو اگه بتونيد سالم كنيد خيلي تاثير داره شحم گاو يا همان چربي قلوه گاه گاو خيلي خوبه در رو ...

مرسی عزیز دلم ما ک یه مدت همش روغن زیتون مصرف میکردیم دیگه از وقتی گرون شد روغن عادی

@hakimkheirandiish كانال رسمي حكيم خيرانديش هست ميتونيد مزاجتون رو بهتر بشناسيد و اينكه چه چيزهايي مصرف كنيد كانال خوبي هست برنامه انارستان هم شبكه افق روزهاي زوج ساعت ٧شب تكرار روز بعد ١/٥برنامه پرمحتوايي هست با سبك زندگي سالم و طب سنتي آشنايي پيدا ميكنيم عزيزم موفق باشي