2777
2789
عنوان

بچه ها نینی منو

318 بازدید | 42 پست

با وکیوم کشیدن بیرون ،بعد الان پشت سرش از موقع تولد مثل خون مردگی یه لکه قرمز هست هنوز نرفته داره چهل روزش میشه کی می‌ره ؟کسی بچش با وکیوم به دنیا اومده ؟دلیل استفاده ازش چیه همش خودم رو سرزنش میکنم چرا نرفتم پیاده روی شاید اگر می رفتم از این دستگاه استفاده نمیشد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیل استفاده اینه بچه تو کانال گیر کرده نمیاد بیرون بمونه ممکنه خدایی نکرده بلایی سرش بیاد با وکیوم کله اشو میکشن که متاسفانه اینجور میسه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

وکیوم چیه چجوری با اون ب دنیا میارن؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

نمی‌دونم چرا دورم جمع که بودن زمان زایمان هی میگفتن بافتش خیلی بده یعنی بافت من قرمز و متورم شده بود بر اثر زور زدن دهانه رحم باز بود کامل اما هر چی زور میزدم هی میگفتن باز زور بزن یه جا دکتره گفت زور بزن بچه جاش خوب نیس 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خیلی پر رنگه ؟! یا کمرنگه؟

من خودم قرمزی پشت سرم و بالای پیشونیم داشتم موقع تولد بزرگتر که شدم کم کم محو شده تا ۸ سالگی یه هاله ی کمرنگی ازش بود ولی الان هیچی نیست ...البته من سزارین بدنیا اومدم..فکر نکنم بخاطر وکیوم بوده باشه ولی نگران نباش اگه خیلی پر رنگ نیست به مرور‌ میره

دلیل استفاده اینه بچه تو کانال گیر کرده نمیاد بیرون بمونه ممکنه خدایی نکرده بلایی سرش بیاد با وکیوم ...

جدی ؟پس دلیلش این نیست که بچه بالا بوده یه زنه که پیشم بود تختش اونم زایمان کرده بود گفت شاید بچت بالا بوده ،دلم سوخت گفتم نکنه چون پیاده روی نرفتم بالا مونده 

خیلی پر رنگه ؟! یا کمرنگه؟ من خودم قرمزی پشت سرم و بالای پیشونیم داشتم موقع تولد بزرگتر که شدم کم ک ...

پشت سرش مثل لکه اگزما که قرمزه پر رنگه اندازه دوتا سکه ،اما راستی صورتش هم داره لکه اما صورت رو فک کنم بخاطر وکیوم نیست مگه نه 

مطمئنی بخاطر اونه؟ بعضی بچه ها پشت سرشون قرمز هست کلا

شما دیدین نینی های این طوری ؟