2777
2789
والا نميدونم به خدا اندوسكوپي كردم گفتن چيزي نشون نداده ولي واقعا اذيت مي شم چند ماهه😞

حالت هات چه جوریه مثلا؟

دقیق بگو

یعنی نمیتونی درست قورت بدی

مسیر گلو تنگه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت هات چه جوریه مثلا؟ دقیق بگو یعنی نمیتونی درست قورت بدی مسیر گلو تنگه ؟

ببين هر چيزي كه مي خورم انگار يكي در ميون يه تيكش مي چسبه به گلوم سريع بايد بلع دوباره انجام بدم كه اونو ببره پايين يا آب بخورم بعد كه اينطوري مي شه  شديد اضطراب مي گيرم لقمه هاي بعديش به مراتب بدتر مي شه چيزاي آبكي اوكي تره يا آب دار ولي نون و برنج اينا واقعا سختمه 😞نمي دونم چيه ولي روزاي اول به خاطر ورم گلو رفتم دكتر همش به دكتر مي گفتم گلوم تنگ شده 

ببين هر چيزي كه مي خورم انگار يكي در ميون يه تيكش مي چسبه به گلوم سريع بايد بلع دوباره انجام بدم كه ...

من یه مدت اینجوری بودم بعد دیگه بدتر شد الا کلا میخوام قورت بدم گلوم راحت نمیره پایین

انگار اون قسمت که قورت میدی تنگ شده

من رفلاکس شدید دارم

ولی میترسم چیزی شده باشه

من یه مدت اینجوری بودم بعد دیگه بدتر شد الا کلا میخوام قورت بدم گلوم راحت نمیره پایین انگار او ...

شما اندوسكوپي انجام دادين ؟ تست هاي مري چطور ؟ عكس از مري ؟ من فقط اندوسكوپي كردم الان همش شك دارم مي گم نكنه دكترم وارد نبوده نديده شما در مورد آشالازي خوندين ؟ من ايترس اينو داشتم گفت نه از اعصابه ولي آخه مگه فقط با اندوسكوپي مي تونن تشخيص بدن ؟ 

من یه مدت اینجوری بودم بعد دیگه بدتر شد الا کلا میخوام قورت بدم گلوم راحت نمیره پایین انگار او ...

واي براي من بدتر از اين نشه 😞باورتون نمي شه چقدر مي ترسم چون همش مي گم يه چيزي هست كه اينطوري شده الكي كه نميشه 😞من سايقه ي اسيد معده داشتم و دارم ولي باز دكتر ام گفت منشا عصبي نمي دونم والا 

ببخشید میشه منو‌ راهنمایی کنین من رفلاکس دارم و در اثر رفلاکس گلوم دچار تنگی شده وقتی میخوام چیزی ...

عزیرم شما بعد غذا هم حس میکنین ک لقمه هنوز مونده تو مری؟؟؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم خوب شدی من از استرس دارم میمیرم

سلام مشکل بلع شماخوب شد؟

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من هم اینطوری بودم یه سال طول کشید بهترشم چندتا فوق تخصص رفتم

سلام باچی خوب شدین توروخدا بگید

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

من یه مدت اینجوری بودم بعد دیگه بدتر شد الا کلا میخوام قورت بدم گلوم راحت نمیره پایینانگار اون قسمت ...

رفلاکس ومشکل بلع منم دارم خوب شدین؟