2777
2789
عنوان

از دس این شوهرچیکار کنم?

1208 بازدید | 129 پست

شوهری ک   ولم کرده یماهونیمه رفته  ن خرج ن هیچی منم اینجاغریبم یمدت بایداینجابمونم بخاطرکارای وامم اون خودش اونجا عشق و ح ال میکنه خبرشودارم با کیامیپره اون اوایل خیلی دوسش داشتم الان سردشدم واقعیتش اون میدونه من خیلی ه ا ت م ولی تواین مدت خودمونگه داشتم ولی دیگه نمیتونم بخدامنم ب یه مردنیاز دازم ن فقط برای ار ضای اون نیاز برای محبت ودوسداشته شدن و احترام خسته شدم هزشبم گریست اون اونجا زندگی میکنه منم زندگیم اینطوریه اینجا  یسری خانومارومیبینم ک علاوه بر شوهردوسپسرم دارن چون تو خوابگاه دخترونه هستم میبینم خیلی ترغیب شدم ولی اخرش ب خودم لعنت فرستادم حتا مردای خوشگلتروبهترازاون دنبالم افتادن ولی اخه تا کی منم اینطوری نمیتونم اینمدت بخاطرشرمندگی ازخدااینکاروتکردم ولی واقعادیه نمیتونم شرایط طلاقم ندارم میدوتم نمیده لطفا نگین بروپیش خونوادت چون نمیدونن اوضاعمو و نمیخوامم بدونن فقط بگین بااین نیازه چیکار کنم واینکه شوهر عاشق زنای تپله من لاغرم ن ب اشن ن سین ه اگه راهکاری واس اونم دارین بگین مرسی

اون ک پی تفریح خودش بود چرا زن گرفت؟

ن عزیزم اشتباه نکن 

باخانوادش صحبت کن بیارنش سر زندگیش و بهشون بگو یا میاد یا من طلاق میخام 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون ک پی تفریح خودش بود چرا زن گرفت؟ ن عزیزم اشتباه نکن  باخانوادش صحبت کن بیارنش سر زندگیش و ...

خونوادش طردش کردن .خودش ک میگه من دارم زندگیمومیکنم هرکاری دلت میخوادبکن طلاقت نمیدم