2777
2789
عنوان

عمل اتوپلاستی گوش

2672 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دختر من ۱۴ سالشه و مشکل برجستگی گوش داره میخوایم عملش کنیم لطفا بگید چه دکتری خوبه؟این عمل برگشت پذیره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوست دارم بدونم که عملش چه طوره...اکثرا میگن برمیگرده

عملش اسونه اصلا جای نگرانی نیس سرپایی روزای اول یکم دردمیکنه ولی با قرص خوب میشه دردش نه برگشت نداره چون غضروف برمیدارن من خودم انجام دادم مشهد

چند سال نیس چنده ماه میشه از برج 4 امسال عمل کردم الان 7 ماه میشه

عزیزم من دوشنبه عمل دارم دکتر گفت لازم نیست بیمارستان بیایی 

بیا مطب همینجا عمل میکنم میترسم 

میخوام بدونم برم یا برم بیمارستام و توی مطب هزینش کمتره 

و دیگه اینکه عملت چطور بود اسونه ؟ حسش کردین برش رو لطفا جواب بده 

عزیزم من دوشنبه عمل دارم دکتر گفت لازم نیست بیمارستان بیایی  بیا مطب همینجا عمل میکنم میترسم&n ...

شما پيش كدوم دكتر جراحي كردين و راضي هستيد الان؟

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه. من بهت دکتر علی کوهی رو معرفی می کنم. ایشون از دانشگاه استنفورد امریکا فارق التحصیل شده و بسیار در زمینه گوش و جراحی های مربوط به اون مثل اتوپلاستی ماهر و زبر دست هست. حتما برو پیشش. سایت هم برای آشنایی بیشتر داره. ادرس ساشت با شماره تلف و ادرس کلینیک دکتر رو برات می زارم حتما برو سر بزن نظرات رو بخون و ببین چه دکتری هستن. 

https://drkouhi.clinic/

تهران، خیابان ولیعصر - توانیر - روبروی بیمارستان دی - ساختمان پزشکان دی.

021 8888 4831