2777
2789
اگه بگم شناسایی میشم سوتی ما اینقد سووووووتی بود همه فک و فامیل میدونن

عه خو بگو   

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ی دونه شو میگم تحربه بشه برای زوج های جوون 

بعد عقدمون منو همسرم تنها شدیم زمستون بود بارون شدیدی میزد خلاصه همسرمم منو بغل گرفت یه چاپ رنگی خوشکل از رژ لبم روی کت کرمی ش افتاد ندونسته زفتیم پیش مهمونا که.....افتضح یفتضح افتضاح ب بار اومد

ولی ی دونه شو میگم تحربه بشه برای زوج های جوون  بعد عقدمون منو همسرم تنها شدیم زمستون بود بارو ...

خداروشکر جای دیگشو مارک دار نکردی

من هروقت یادم به این کارم میفته سکته میزنم بس که افتضاحه..یادمه نامزدبودم اخرین روز پری رفتم خونه عموم که پدرنامزدم هست یک شهردیگه ..بعدازظهرش رفتم حمام نواربهداشتی که تمیزهم بودفقط جهت احتیاط گذاشته بودم موندرودستم..اصلامغزم هنگ بودبایدچیکارش کنم..به شدت بازن عمووهمچنین نامزدم رودروایسی داشتم ..باعقل ناقصم فکرمیکردم اگه بندازم سطل اشغال میبینن ابروم میره..اغایه نایلون برداشتم گذاشتم داخل نایلون نایلونم گذاشتم توساک لباسم..فرداظهرش خواب بودم نامزدم لباساموازروبندجمع کرده بودگذاشته بودساکم نوارودیده بودوبرداشته بودگم وگورش کرده بود...تازه ازخواب بیدارشده بودم که گفت لباساتوگذاشتم سرجاش ..برق ازسرم پریدازشدت خیطی مثل گچ دیوارشده بودم..دیگه نه من روم شدچیزی بگم نه اون چیزی گفت..بعدهاگفت که دیدتش وانداخته بیرون...الان که خوب فکرمیکنم میگم خداخیلی دوسم داشته که مادرشوهرم داخل ساکموندیده وگرنه باشناختی که ازش دارم قطعاابروبرام نمیذاشت

من هروقت یادم به این کارم میفته سکته میزنم بس که افتضاحه..یادمه نامزدبودم اخرین روز پری رفتم خونه عم ...

اوه