2777
2789
من میگم برو تو کار قانون جذب من خودم یه مدت خیلی حالم بد بود ولی با قانون جذب بهتر شدم ☺️  سرا ...

نه میترسم جواب نده!

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه جواب نده چه چیزی رو از دست میدی؟ 

دوباره سرخوردگی ، دوباره از دست رفتن انرژی، دوباره از دست رفتن اعتماد ب نفس....

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
😔درماناشو کامل انجام میدادی یا سرخود قطع میکردی؟ 

کامل انجام میدادم اخرین درمان شوک برقی ب مغز بود بابام گف تقصیر من بود من اذیتش کردم ب این روز افتاد برق ندید دخترم گناه داره😔

کامل انجام میدادم اخرین درمان شوک برقی ب مغز بود بابام گف تقصیر من بود من اذیتش کردم ب این روز افتاد ...

کاش شوک برقی رو هم امتحان میکردی شاید روت جواب میداد، فک کنم قبلش ادمو بیهوش میکنن متوجه نمیشی

عزیزم امیدوارم حالت بهتر بشه💙

کاش شوک برقی رو هم امتحان میکردی شاید روت جواب میداد، فک کنم قبلش ادمو بیهوش میکنن متوجه نمیشی عزیز ...

ممنونم🧡