2777
2789
پدرو مادرم سلامت باشن به بدترین شکل بیمار شدن تنم سالم باشع هیچوخت نبود توی ورزشم پیشرفت کنم هیچوخ ...

عزیزم چه ورزشی می کنی؟ ورزش خیلی حال و هوا آدمو عوض می کنه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم چه ورزشی می کنی؟ ورزش خیلی حال و هوا آدمو عوض می کنه 

تکواندو کار میکردم نتونستم پیشرفت کنم

بوکسور شدم بازم نشد 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
پدرو مادرم سلامت باشن به بدترین شکل بیمار شدن تنم سالم باشع هیچوخت نبود توی ورزشم پیشرفت کنم هیچوخ ...

عزیز دلم برا مشکلت روانپزشک و روانشناس میری؟ 

اگه نمیری برو حالتو بهتر میکنه 🌺

چه ورزش های خوبی 😍 در چه حد میخوای پیشرفت کنی مسابقات؟ 

اره ولی اصلا نتونستم هیچوخت😔

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
عزیز دلم برا مشکلت روانپزشک و روانشناس میری؟  اگه نمیری برو حالتو بهتر میکنه 🌺

۲ سال رفتم فقط معدم با قرصا نابود شد 

اصلاااااااا

عزیزم اینجوری که نمیشه پیش بری یه روانشناس خوب پیدا کن و روانپزشکتو هم عوض کن

روانشناس هم ککمکت میکنه حست به زندگی بهتر بشه

دنبال یه شغل و هنر باش سرگرم بشی، فیلمای کمدی ببین

اگه اینکارا رو بکنی و همراش دارو بخوری، حالت از الان بهتر میشه، منم برات دعا میکنم💙🌺🤲

عزیزم اینجوری که نمیشه پیش بری یه روانشناس خوب پیدا کن و روانپزشکتو هم عوض کن روانشناس هم ککمکت میک ...

انقدررررر پیش روانشناسو دکترای مختلف رفتم دگ خسته شدم