2777
2789
عنوان

مگه میشع🙄😳

265 بازدید | 30 پست

ی خانومی ت سایت میگفت امکانش هست کسی موق حاملگیش هر ۹ ماهش پریود بشه😐من قبل پریودیم ک نشده بودم حس میکردم حاملم البته با بکارت😐الانم ک پریودم تموم شده بازم حس میکنم حاملم😐

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره هستن. بندرت پیش میاد اما غیر ممکن نیست 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

شاید برای اون خانم شده

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

منم شنیدم

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
یه خانوم ت سایت میگف احتمال داره هم پریود باشن هم حامله 😐🤣

اهان🤷‍♀️🙂👀💙

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️