خانومهای عزیز یک سال میشه کمر درد دارم دکتر کار کردن تو خونه خودم رو حتی ممنوع کرده با این حال اطرافیان میدونن من باید کاری انجام ندم بازم میرم خونه شون انتظار دارن بلند شم همه ی کارها ر و انجام بدم پشتم به شدت بعضی وقتا درد میاد مادرشوهرم با اینکه میدونه بازم صدا میزنه بیا این کارو کن اینو بیار اینو ببر دیر به دیر میرم خونه شونم پیش مردم میگه عروس مون به نمیاد خونه مون 😓😓😓
منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خودت باید مراقب خودت باشی و ب خودت ارزش بدی. مجبور ک نیستی. توجه نکن اصلا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊