2789
عنوان

پریود

88 بازدید | 16 پست

بچه ها من باید فردا پریود شدم ولی امروز یکم لکه خون دیدم و کمرمم خیلی درد میکنه،نمیدونم پریود شدم یا نه

اگه پریوده پس چرا دردد ندارم چون همیشه درد داشتم

اگه پریود نیس پس چیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پریوده عزیزم چون کمه و اصلیش فردا درد نداره

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
چرا میخوای سقطش کنی؟

اره چرا

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

از صبح که فهمیدم باردارم دنیا روسرم خراب شد 

دم کرده پونه دولیوان خوردم 

زعفرون دم کردم خوردم 

دم کرده تخم شوید دولیوان خوردم الآنم دم کرده گل عروس پنهان از عطاری گرفتم بخورم 

زیر دلم تیر می‌کشه دیگه چیکار کنم بنظرتون 

مادرم ضربان قلب من است.
بچه نمیخوام مسئولیت بچه سخته نمیتونم از پسش بربیام  راه کار سریع خانگی بلدید بگید بهم‌

درسته مسئولیت داره ولی عزیزم قبلش باید بهش فکر میکردی  حالا که اتفاق افتاده قدرشو بدون،درضمن اگه سقط کنی برای بارداری های بعدیت خیلی  ریسک داره.ولی اگه تصمیمتو برای سقط گرفتی اینکارا فک نمیکنم خیلی جواب بده،با دکتر مشورت کن خیلی بهتره