2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

382 بازدید | 16 پست

من بچه ای کوچیک دارم خیلی زیاد اذیت کن الانم ننه ای شوهرم با دخترشو بچه‌هاش اومدن اینجا فقط شام دعوت کردم نگهشون داشت الان میخواستن برن نگه داشت من خودم تا حالا رو تخت بچه ام دراز نکشیدم بعد دونفری رفتن روش خوابیدن دارم روانی میشم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی ملاحظه ست صبر کن به مرور خوب میشه

بعد هشت سال خدا ازش نگذره اونا ی بارم مارو دعوت نمیکنن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

ملحفه هاشو رفتن بشور مشکلی نیست منم مهمون داشتم یکم سرماخورده بود دلم برنداشت ملحفه ها و رو تشکی هاش رو شستم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
حالا دراز کشیدن دیگه چه اتفاق وحشتناکی مگه رخ داد!!!!؟ خب تو کارتو بکن گوشت خودتو تلخ نکن .هم مهمون ...

چرا اخه من تا حالا بچه ام رو تختش نخوابیده من خیلی ادم حساسیم رفتن رو روتختیش کلا چروک شد

چرا اخه من تا حالا بچه ام رو تختش نخوابیده من خیلی ادم حساسیم رفتن رو روتختیش کلا چروک شد

بابا خب نهایتش میشوری!دلتو گنده کن بابا

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

درکت میکنم عزیزم منم رو بعضی چیزا شدیدا حساسم و بنظرم وقتی کسی مهمون میاد باید رعایت کنه نه اینکه همه جا رو به هم بریزه , خودمم همیشه تلاش میکنم اینجوری باشم اما متاسفانه خانواده شوهر منم اصلا این چیزا براشون مهم نیست البته چون شوهرم خودش حساسه گاهی اوقات به خودش میگم که مثلا بگو اون کارو نکنن

بعد هشت سال خدا ازش نگذره اونا ی بارم مارو دعوت نمیکنن

میفهممت. اما خودتو داغون کنی برای کسی که نمیفهمه؟ 

همه ماها یه جوری از دست بیشعوری همسرامون کشیدیم. هرکاری کنی خانوادشن. بعد ده سال و دوتا بچه بشنوی زن زیاده اما مادر پیدا نمیشه چه حالی پیدا میکنی؟