2777
2789

ماسک ارد نخودچی و عسل و زردچوبه برای سفیدشدن و از بین بردن جوش خیلی خوبه خیارهم ابرسانی عالی داره

انجام تحقیق،خلاصه ،pdf و ... های رشته های روانشناسی و مشاوره و علوم انسانی با کمترین قیمت و هزینه  😊😊 من یه مامان کم سن و سالم که درس خوندم و میخوام توی خونه از تحصیلاتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس دارم مث هلو باشه همه جام خدا خیرتون بده بگید تجربیاتتونو

سفیداب هم خیلی خوبه رنده کن با گلاب یه شب بمونه بعد فرداش بزن ب بدنت اسکراب کن سفیدتر میشه ب مرور 

انجام تحقیق،خلاصه ،pdf و ... های رشته های روانشناسی و مشاوره و علوم انسانی با کمترین قیمت و هزینه  😊😊 من یه مامان کم سن و سالم که درس خوندم و میخوام توی خونه از تحصیلاتم 

والا س هفته سفیدآب میزنم صورتم خیلییی سفید شده اطرافیانم هم متوجه شدن 

واس جوش شب سرکه سیب میزنم فقط،دورچشمت نزن ک نسوزه .. صبح میشورم 

هرشب ب پاهام وازلین یا روغن بنفشه یاهرروغنی میزنم با پلاستیک یا جوراب میپوشم ک نرم وشفاف باشن ...... دستام هم هرشب ب ناخنونام روغن نارگیل میزنم البته روش کپسول ویتامین دی ذاشتم ک محکم وبلند بشن

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
والا س هفته سفیدآب میزنم صورتم خیلییی سفید شده اطرافیانم هم متوجه شدن  واس جوش شب سرکه سیب ...

عزیزم سفیداب چطور استفاده میکنی خیرببینی ب منم بگو

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

سفیداب هم خیلی خوبه رنده کن با گلاب یه شب بمونه بعد فرداش بزن ب بدنت اسکراب کن سفیدتر میشه ب مرور&nb ...

بادست بمالمش یا کیسه؟

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

عزیزم سفیداب چطور استفاده میکنی خیرببینی ب منم بگو

ی ربع سفیدآب تو دستم با ی ذره اب نرمش میکنم بعد صورتمو باش ماساژ میدم میذارم ی بع ساعتی روصورتم بمونه بعد میشورم ... حتما بعدش مرطوب کننده بزن

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
بادست بمالمش یا کیسه؟

بادست