2777
2789

ماسک ارد نخودچی و عسل و زردچوبه برای سفیدشدن و از بین بردن جوش خیلی خوبه خیارهم ابرسانی عالی داره

انجام تحقیق،خلاصه ،pdf و ... های رشته های روانشناسی و مشاوره و علوم انسانی با کمترین قیمت و هزینه  😊😊 من یه مامان کم سن و سالم که درس خوندم و میخوام توی خونه از تحصیلاتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم مث هلو باشه همه جام خدا خیرتون بده بگید تجربیاتتونو

سفیداب هم خیلی خوبه رنده کن با گلاب یه شب بمونه بعد فرداش بزن ب بدنت اسکراب کن سفیدتر میشه ب مرور 

انجام تحقیق،خلاصه ،pdf و ... های رشته های روانشناسی و مشاوره و علوم انسانی با کمترین قیمت و هزینه  😊😊 من یه مامان کم سن و سالم که درس خوندم و میخوام توی خونه از تحصیلاتم 

والا س هفته سفیدآب میزنم صورتم خیلییی سفید شده اطرافیانم هم متوجه شدن 

واس جوش شب سرکه سیب میزنم فقط،دورچشمت نزن ک نسوزه .. صبح میشورم 

هرشب ب پاهام وازلین یا روغن بنفشه یاهرروغنی میزنم با پلاستیک یا جوراب میپوشم ک نرم وشفاف باشن ...... دستام هم هرشب ب ناخنونام روغن نارگیل میزنم البته روش کپسول ویتامین دی ذاشتم ک محکم وبلند بشن

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
والا س هفته سفیدآب میزنم صورتم خیلییی سفید شده اطرافیانم هم متوجه شدن  واس جوش شب سرکه سیب ...

عزیزم سفیداب چطور استفاده میکنی خیرببینی ب منم بگو

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

سفیداب هم خیلی خوبه رنده کن با گلاب یه شب بمونه بعد فرداش بزن ب بدنت اسکراب کن سفیدتر میشه ب مرور&nb ...

بادست بمالمش یا کیسه؟

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

عزیزم سفیداب چطور استفاده میکنی خیرببینی ب منم بگو

ی ربع سفیدآب تو دستم با ی ذره اب نرمش میکنم بعد صورتمو باش ماساژ میدم میذارم ی بع ساعتی روصورتم بمونه بعد میشورم ... حتما بعدش مرطوب کننده بزن

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
بادست بمالمش یا کیسه؟

بادست