2777
2789
عنوان

مراقبت پوست

243 بازدید | 12 پست

خانوما من پوستم آکنه ایه و جای جوشهای قبلیم مونده یکم دارن قهوه ای میشن

حالا خیلیا چندتا پیشنهاد بهم دادن که من خیلی اطلاعی راجبشون ندارم اگ میشه کمکم کنین مثلا تونر یا فیس واش هرشب یا کرم لایه بردار و یا ژلهای ضدجوش

بودجمم خیلی محدوده بنظرتون کدوم این راه حلا مفیده تا پوستم قشنگترشه؟

ویتامین c از بین برنده لکهای صورته کرم ویتامین c بگیر یا از ماسکهایی استفاده کن که حاوی ویتامین c باشن ضد آفتاب هم همیشه بزن چون آفتاب هم یکی از عوامل ایجاد لک صورته

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در درجهاول باید روتین پوستی داشته باشی که هرشب انجام بدی شامل شوینده ،تونر ،ابرسان ،ضدلک و لایه برداری در هفته

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
مارک خاصی رو پیشنهاد میکنین یا نه؟

کامان قیمتش مناسبه ولی مارک بهتر بگیر اگه میتونی

فلفل دلمه سبز هم سرشار از ویتامین Cیه میتونی به حالت ماسک بزنی به صورتت ولی در کل باید یه برنامه منظم واسه مراقبت از پوستت داشته باشی 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

پول هاتو جمع کن

تو تاپیکای اینجا و نظرهای دیجی کالا بگرد یکی یکی بخر محصولات پوستی رو.

از ضدآفتاب خوب و مناسب شروع کن هزینه کردن رو و یک فیس واش خوب.

یکی یکی بقیه رو هم بخر.

ماسک های خونگی زیادی هم هستن که هزینه خاصی ندارن

پول هاتو جمع کن تو تاپیکای اینجا و نظرهای دیجی کالا بگرد یکی یکی بخر محصولات پوستی رو. از ضدآفتاب ...

فعلا میخام از دست این جوشای قرمز خلاص شم با جای جوشام😫😫😫 چی بخرم؟

ماسک خونگی ؟

فعلا میخام از دست این جوشای قرمز خلاص شم با جای جوشام😫😫😫 چی بخرم؟ ماسک خونگی ؟

من خیلی وارد نیستم خودم تازه مراقبت های پوستی رو شروع کردم

اگه جوش زیاد داری که برو دکتر حتما. یه دکتر خوب پیدا کن برو. 

فقط خرید محصولات نیست ها باید بدونی تغذیه ات چجوری باید باشه اگه جوشهای زیاد میزنی حتما طبعت گرمه مواد غذایی با طبع گرم گمتر بخور سرخ کردنی کمتر بخور یه آبرسان مخصوص پوستت بگیر بایه ضد آفتاب مناسب ماسک خونگی هم تو نت سرچ کن معمولا کم هزینه ان ضمنا باید صبور باشی تا نتیجه بگیری

من خودم ماسک عسل و دارچین رو امتحان کردم، روی جوشی که تازه میخواد ایجاد بشه جلوشو میگیره خشکش می‌کنه.

ماسک اینجا خیلی شنیدم ولی نمی‌دونم چی برای شما مناسبه

سلام عزیزم من کار فیشال انجام میدم خیلی افراد بودند مثل شما پیش من اومدند جواب گرفتند الان میخوام مهاجرت کنم محصولاتم قیمت خرید زدم اگر میخوای بهت شماره ام بدم تو واتس اپ عکس محصولات بفرستم خودت برای خودت انجام بذه بهت قول میدم همون هفته اول نتیجه ببینی خیلی قیمت پایین میدم مثلا سرم ۱۰۰خورده ای قیمت خرید میدم ۶۰ اگر دوست داری بهم بگو گلم