2777
2789

دیگه از این سفید تر روح میشم😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زردچوبه

من الان شیر و زردچوبه قاطی کردم

ریختم تو قالب یخ تو ببنده 

بعد میکشم رو صورتم

فعلا امتحان نکردم ولی میگن خوبه

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

من حنا یا نشاسته نشنیدم واسه روشن شدن پوست

ولی سرم های ویتامین سی و کرم های ویتامین سی هم هست

زرد چوبه خوبه 

آلوئه ورا م تاثیر داره

گلیسیرین و گلاب م شنیدم البتع برای پوست خشک

من سفیدم کک مک ولک دارم کممممک کنید

کک و مک نمیره 

ولی برای لک  پاکسازی پوست 

اول شستشو صورت

بعد بخور

بعد اسکراب و لایه برداری 

حنای بیرنگ با ماست بزنید

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی