خونه های ما دو واحده س رفتم با همسایه بالایی کار داشتم منتظر بودم تا درو باز کن واحد بغلیشون دختره با مادرش دعواش شده بود بخدا از قصد گوش ندادم خیلی داد میزد صداش میومد چ فحشای بدی میداد ب مادرش مامانشم چیزی بهش نگفت من بودم میزدمتو دهنش خون بالا بیاره دختره شاید ۱۵ ۱۶ سالشه خودشون اینجا زندگی نمیکنن مامانش پرستاره صاحبخونه س ک ی پیرزنه...خیلی ناراحت شدم داریم کجا میریم همه بدبختیامون سر فضای مجازیه اون زمانی کتازه گوشی مد شده بود من خریدم همش سرم تو موبایلمبود بابابزرگم گفت این موبایلا همتونو نابود میکنه واقعا هم حرفش حقیقت پیدا کرد 😔😔😔
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانمهای باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خیلی..فحشایی میداد ک مردا هم روشون نمیشه بزنن 😔😔
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خیلی خیلی..فحشایی میداد ک مردا هم روشون نمیشه بزنن 😔😔
یا امام رضا
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
چه ربطی به موبایل داره خب مادرش بد تربیتش کرده یا ذات خودش خرابه خو
اره تربیت ک اره ولی محیط و فضای مجازی هم خیلی خیلی تاثیر داره
خودمو تصور کردم هرکی چیزی بهم میگه عین گاو سرمو میندازم پایین چیزی نمیگم تو روشون
انوقت اینا اینجوری
کاش بودی سرم را روی شانه هایت میگذاشتم و میبوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘