2777
2789
عنوان

تاپیک اتاق عروس عمو و میوه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 47 پست
چرت میگفت معلومه از این مجرد فضولا هست که به همه کاری کار داره و به اصطلاح نخود آشه

نه بابا تاپیک های قبلش رو دیدم پسر سه ساله داشت و باردار هم بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ازونا بود که قابلیت به جون هم انداختن دو تا خانواده رو داشت میگه چرا میوه هاشو نمیبره اونور عموم اینا هم بخورن انصاف نیست تنهایی میخورن😐😐😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

ايشون نمونه بارزي از يك فرد بي فرهنگ بودن. يك خانومي تاپيك زده بود قبلا كه زن باباي همسرم به من و شوهرم محل نميده ولي با بچم خيلي خوبه ميخاد بچم رو ازم دور كنه!

در ادامه حرفاش ازش سوال پرسيدم اعتراف كرد وقتي اين خانم ازدواج كرده اومده خونه پدرشوهرش، همسر همين خانم مدام بهش دستور ميداده و تعيين تكليف ميكرده. ميخام بگم تو بعضي تاپيك ها استارتر خودش مقصره فقط جوري جلوه ميده كه نيست. مثل همين تاپيك ميوه، يك درصد نميگفت خودم اشتباه كردم.

آره میگفت چرا تو یخچال اتاقش میوه داره، نمیاره اونور همه بخورن😅😂😂 بنده خدا همین که راضی شده با خ ...

ما میریم مهمونی ۶۰ بار تعارف میزنن رومون نمیاد برداریم مامانم میگه بچه بودین همیشه قبل مهمونی غذاتونو میدادم کامل که گرسنه نرید جایی ابروریزی بشه چون بچه که نمیدونه.

خخخ بدبخته فضول انتظار داشت همه بگن وای عروسه چقد بیشعوربوده میوه نداده عموت اینا بدجور ضایع شد شکرخ ...

اره نابودش کردن بعید بود این هماهنگی 😂😂😂

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
پس از این زن زوله‌های فضول و خاله‌زنک هست که توی کار همه دخالت میکنن و خبرکشی میکنن.

والا من ی بار رفتم خونه دوست شوهرم اونا میخواستن باشوهرم برن بیرون من بچشو نگه دارم سه چهار ساعت...بخدا نرفتم حتی آب بخورم بعضیا خیلی پررو تشریف دارن

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊