2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادوشوهرتو قایم کن یه جا مثلا تو کابینت بعد تو نامه بنویس کادوش توی کمد بعد رفت سر کمد یه نامه دیگه که کادوش تو جاکفشیه همینجوری ادامه بده. یا کادو شو توی یک جعبه بزرگ تر بذار باز دوتاشو توی یک جعبه بزرگتر همینجوری چنتا جعبه کن. این دوتا ایده رو با هم انجام نده یکیشو فقط. یکی دیگشم سال دیگه. شاید بنظر این ایده ها ساده و تکراری بیان ولی باور کن وقتی اجراش کنی کلی ذوق میکنه شوهرت. منم قبل اجرا فک میکردم سادس ولی وقتی اجرا کردم خیلی خوشش اومد. 

تو خونه رو هم قبل اومدنش تزیین کن و یه عالمه بادکنک باد کن همینجوری رو زمینو پر بادکنک کن. تم در نظر بگیر مثلا سفید قرمز بعد بادکنا و لباسای خودت و کاغذ کادوها و شربت البالو کلا همه چیو با توجه ب تم انتخاب کن. 

شمع وارمری هم خوبه برقارو خاموش کن اگه هوا تاریکه قبل اومدنش و شمعارو روشن کن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

کیک و ژله هم با توجه به رنگ تم انتخاب کن. توی کادو تولدش علاوه بر کادوش ازین شکلاتای خوشمزه انواع مدلاشو بخر و بذار. کلا مردا شکمو هستن خیلی خوشحال میشن 

یا برای کادوش به جای اینکه هی بگی برو تو کمد باز نامه بذاری بگی توی جاکفشی هستش و..... میتونی یک نقشه گنج درست کنی  مثلا یک جا از خونه رو درنظر بگیر و بگو شوهرت همونجا واسته بعد از قبل خودت توی همون موقعیت واستا و نقشه رو کامل کن. مثلا 10 قدم جلو. 5قدم راست. 2قدم جلو و... انقدر توی خونه پیچ و تابش بده تا به کادوش برسه 😁😁

البته این ایده هارو با توجه ب اخلاقیات شوهرتون انجام بدین 😁 بعضی مردا کلا خوششون نمیاد ازینجور کارا😁

یه چیز دیگه توی اون ایده ای ک گفتم کادوشو بذارین تویک جعبه بزرگتر باز بزرگتر. همینجوری چنتا. توی اون یک جوراب بذارین ک یعنی وقتی کادوهای مختلفو باز کرد به جوراب برسه و کلی میخندین 😂😂بعد کادو اصلیشو توی یک جعبه دیگه جدا بذارین و بعدش بهش بدین

امروز رفتم کیک سفارش دادم هرچی میگفت کجا رفتی میپیچوندم اخری سرشو گذاشت روی شکمم میگفت تونمیگی از بچ ...

فضول خان جعبه کادوشو دید

میگفت اصلا یادم نبود تولدمه

اه همه چی خراب شد😐

اینقدر فحشش دادم فقط میخندید