2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

2907 بازدید | 36 پست

سلام خانما.امروز شوهرم منو زد.محکم تو دهنم ک کلی صورتم خونی شد.ولبم شدید ورم کرد.کلی گریه کردم و ازش بدم‌اومد.ک جطور دلش اومد 

حالا عذاب وجدان داره شدید.خودشو میزد.با اینکا ازش ناراحتم دلم بهش میسوزه

چکار کنم.بتونم فراموش کنم.با شوهرم بعدش چ برخوردی داشته باشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کارش خیلی بد بوده. اما کاریه که شده نمیشه به عقب برگردوند یکم باهاش سر سنگین شو بزار عذاب وجدانش ادامه داشته باشه زود وا نده که براش عادی بشه و خدایی نکرده دوباره تکرار کنه کارشو

من یه سری شوهرم حواسش نبود خیلی خیلی اآروم دستش خورد به دهنم چنان زدم تو دهنش باد کردو خون اومد انقدر خندیدیم که نگی اولش ناراحت شد ولی بعدش خندید گفت خانمم دست بزن پیدا کرده 

❤❤
تو ماشین بودیم.گف فلان کارو نکن گفتم میکنم مربوط ب شغلم بود.بهتر تشخیص میدادم.اونم محکم زد

وقتی مردا دارن یک کاری میکنن باهاشون نباید بحث کرد در ظاهر بگو باشه ولی کار خودتو بکن بذار یکم جو از حالت متشنجش کاسته بشه بعد حرفتو بزن چون همزمان مغزشون نمیتونه دوتا کار انجام بده هم باهات حرف بزنه و گوش بده هم رانندگی کنه.