2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم بگه

114 بازدید | 18 پست

مادر یعنی چی ؟

من که درک نکردم معنیشو تا الان هرچی بوده فقط بی مهری و بی محبتی بوده.فتنه دریت میکنه بین منو خاهرام و پدرم .بی احتراممون کرده بین مردم دیگه حتی هیچکس به خودشم احترام نمیذاره فهمیدن چحوری آدمیه خودخواه متکبر دوست داره هرچی بگه بقیه بگن چشم خواهر 14 سالمو میخاد شوهر بده منو خاهرم 20 و 22 ساله ایم اصلا اهمیتی نمیده خرج خودمونو خودمون میدیم پدرمو تحریک میکنه که دعوامون کنه فقط نفرین میکنه خسته شدم ازش بدم میاد ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم امکانش نیست که بری یه خونه نقلی اجاره کنی برای خودت؟؟؟ یا بری سرکار و سعی کنی مستقل بشی

فامیل و خونوادم یجورین که زشته تو خونه ای تنها زندگی کنه به فکرش هستم ولی نمیشه دلم برا پدرم میسوزه آبروش میره

عزیزم هر چی باشه مادرته میدونم اینایی که گفتی خیلی سخته ولی تحمل کن یه روز پشیمون میشه هیچ مادری از ...

پشیمون نمیشه چون الان مادرشم داره همینکارارو با بچه هاش میکنه اینم به مادرش رفته اما صد برابر بدتر از اونه

پشیمون نمیشه چون الان مادرشم داره همینکارارو با بچه هاش میکنه اینم به مادرش رفته اما صد برابر بدتر ا ...

واااای ببخشید ولی عقده داره😞😞اگه میشه و امکانش هست باهاش حرف بزن رفتار مادرشو بهش یاداوری کن شاید درست بشه و دست از کاراش بکشه