2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره تیره میشه بعد یه مدت خوب میشه الان یکی دوستان گفتن بادی نمیلک استفاده کردم خوب شدم

بادی نمیلک چی هست؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اگر دیگه خارش نداشته باشید خوب میشه مال من خوب میشه سیاهیش اما مشکل من خارش زیادش

اتفاقا مال من اصلا سیاهیش نمیره من بیشتر نگران سیاهیشم که نمیره اصلا بد جور کلافم کرده

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
امروز رفتم بادی میلک خریدم ببینم تاثیر داره یا نه

میشه بگی چی هست؟

یه لوسیون  شیر هست دوستم که میگه بعد یک سال که خارش داستم داخل دو هفته استفاده کردک خوب شدم

از کجا خریدین؟

چون هنوز خارش داره اگر خارشش خوب بشه میره

خب میشه راهنمایی کنی باید چکار کنم؟

از داروخانه  دوست من مارک نیوا استفاده کرده بود که هر چی میگردم میکن دیگه نیوا گیر نمیاد یه ما ...

میشه عکس اینی که گرفتی رو بفرستی ببینم چه شکلیه

خب میشه راهنمایی کنی باید چکار کنم؟

مال من شونه هام و پاهام خیلی خارش داره یه مدت خارش نداشت خوب شدند ولی چند روز دوباره خارشش شدید شده الان دوستم این بادی میلک گفت 

میخوای صبر کنید من اگر خوب شدم به شما میگم استفاده کنید الکی پول ندید

مال من شونه هام و پاهام خیلی خارش داره یه مدت خارش نداشت خوب شدند ولی چند روز دوباره خارشش شدید شده ...

دقیقا منم اوایل که شروع شد از شونه هام شروع شد بعد کم کم رفت سمت کمرم و الان تمام کمرم داغون شده از بس لک توش هست😥😥😥