2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول

232 بازدید | 22 پست

من این ماه لترو خوردم ، سیکلم ۲۸ روزه هستش امروز روز ١١ رفتم سونو ، بعد ضخامت آندومتر 6mm زده که برای روز یازدهم سیکل خیلی کمه ، به نظرتون چیکار باید کرد با این ضخامت نمیشه باردار شد یا با دارو افزایش پیدا میکنه ؟ 

بعد دو تا فولی 16/14 دارم ، با این ضخامت آندومتر و این سایز فولی چیکار باید کرد یعنی امیدی نیست این ماه باردار بشم ؟ عصر نوبت دکتر دارم خیلی حالم گرفته شد 😣 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

خدا گر‌بخواهد غیرممکن ها ممکن میشود انشالله ک  باردارمیشی

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز باید برم سونو خدا کنه همه چی خوب باشه. ضخامت آندومتر و سایز فولی باید چقد باشه که احتمال بارداره باشه؟؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
واژینال نوشته بود برام

یعنی واسه سونوی فولیکول حتما باید واژینال باشه؟؟ نمیشه شکمی باشه؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
به نظرم دکترت ممکنه استرادیول بهت بده ودوسه روز دیگه امپول اچ سی جی بده که به نظرم درست میشه هم اندو ...

وای خدا رو شکر رو تخت که دراز کشیده بودم بعد دکتر دونه دونه میگفت من میشنیدم از همونجا بغضم گرفته بود سر آندومتر یعنی ممکنه 😣 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
منم امروز باید برم سونو خدا کنه همه چی خوب باشه. ضخامت آندومتر و سایز فولی باید چقد باشه که احتمال ب ...

من سرچ کردم میگن هر روز یک تا دو میل افزایش پیدا میکنه و حدودا فولی 18 خوبه ، ضخامت آندومتر هم نمیدونم ولی برای من نوشته برای وسط سیکل ضخامت مناسب نیست و کمه 

قطر حداقل ۷ باشه وفولیکول هم ۱۸ تا ۲۳

ممنون که جواب دادی