2777
2789

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون 
واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سمت افسریه نمیشناسم ولی سمت غرب یه دونه دکتر خوب توی شهران هست من بعد زایمان رفتم پیشش یعنی الان تحت نظر ایشونم یه بارم پاپ اسمیر پیشش انجام دادم دکتر خوش برخوردیه خیلی اصلا مهربونی از قیافش میباره اسمشم غزاله موسوی زادس تو چندتا بیمارستانم هست اما خب من میرم مطبش چون بیشتر وقت میذاره برام  ادرس اینستاشم اینه:

دکتر موسوی زاده متخصص زنان (@drmoosavizadeh) • Instagram photos and videos

من سمت افسریه نمیشناسم ولی سمت غرب یه دونه دکتر خوب توی شهران هست من بعد زایمان رفتم پیشش یعنی الان ...

ااا ایشون دکتر منم بوده خیلی دکتر ماهیه دکتر غزاله موسوی زاده واقعا خدا خیرش بده من ازش نوبت آنلاین هم میگیرم از طریق ماوراطبش براتون لینک مییزام اگر خواستی شاید لازمتون شد

ماوراطب دکتر غزاله موسوی زاده