2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاده والا ۴ سال پیش همسر من به عنوان راننده تریلی میخواست بره گفتن ۷ میلیون ماهیانه بهش میدن ولی چون از این شهر به اون شهر بود من گفتم نه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
زیاده والا ۴ سال پیش همسر من به عنوان راننده تریلی میخواست بره گفتن ۷ میلیون ماهیانه بهش میدن ولی چو ...

عه ممنون

نه من منظورم اونیه که تو شرکت کار میکنه مثلا تهران کارمنده

بستگی به سابقه و محلی که کار میکنه داره اگه عملیاتی باشه بیشتر میگیره، تا پارسال که اطلاع دارم حقوقشون چندان بالا نبود با شش هفت سال سابقه هفت تومن می گرفت، پتروشیمی ها حقوقشون خیلی بالاست

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
عه ممنون نه من منظورم اونیه که تو شرکت کار میکنه مثلا تهران کارمنده

خب منم منظورم اینه که وقتی به یه راننده اینقدر میدن ببین به کارمنداش چقدر میدن دیگه خیلی خوبه چون خونه سازمانی دارن کلی مزایا داره

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بستگی به سابقه و محلی که کار میکنه داره اگه عملیاتی باشه بیشتر میگیره، تا پارسال که اطلاع دارم حقوقش ...

الان مثلا یه کارمند تهران که عملم کار میکنه لیسانسم هس چقد میتونه درامد داشته باشه؟

بستگی داره کجاش کار میکنه 

من یه اقایی رو میشناسم الان بازنشست شده نگهبان شرکت بود شش میلیون تا پاراسل حقوق میگرفت

یکی دیگه رو میشناسم با ساعت کار بالا تو اصفهان کار میکنه حقوقش دو و خورده ایه 

یکی دیگه هم هست فقط 14 روز در ماه میره فک کنم حدود 15 حقوق بگیره 

این اخریو خیلی دقیق نمیدونم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز