2777
2789
عنوان

بی بی چک

90 بازدید | 9 پست

سلام من الان تست بارداری زدم یه خط تنها روی t افتاد که پشت کارتنش نوشته نا معتبر...ولی بعد نیم ساعت خط c  خیلی پر رنگ شده و خطtبه صورت خیلی خیلی ضعیف کم رنگ ک باید دقت کرد تا متوجه رنگ صورتی شد میشه احتمال بارداری منفی باشه؟

خرابه یکی دیگ بزن

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم احتمال بارداری هس .ممکنه هاله همون دوسه دقیقه اول افتاده باشه و شما متوجه نشدی و توی نیم ساعت کم کم رنگش پر رنگتر شده .مبارکه 😀

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘

عکسش میفرسی ببینیم

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘

اخه تا اونجا ک حواسم بوده در رابطمون اشتباهی هم پیش نیوفتاده و یا جلوگیری طبیعی بوده یا کاندوم ...ولی اینم بگم ک من ماه قبل یعنی ماه رمضون رو قرص ال دی خوردم و ۴.۵قرص هم اضافه تر ولی پریود شدم حالا این ماه ۳روزه تاخیر دارم تو روخدا نگین مبارکه 

بنظرم احتمال بارداری هس .ممکنه هاله همون دوسه دقیقه اول افتاده باشه و شما متوجه نشدی و توی نیم ساعت ...

نه همون لحظه خط tافتاد ولی خط سی رنگ نداشت ..اخه محافظت شده هم بوده رابطم