2777
2789
عنوان

افتادن مواد دندون پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15452 بازدید | 20 پست
منم مشکل شما را داشتم دکترم گفت ۶ماه زودتر میومدی کار به روکش نمیرسید الان هم وقت دکتر دارم حتما برو ...

ببخشید دوباره میپرسم😅

منظورتون ایمپلنته؟ یعنی باید دندون رو بکشید و ایمپلنت کنید؟ و اینکه درد داشتید و متوجه می‌شدید که دندونتون خیلی آسیب دیده؟ 

و شرمنده نگفتید چه مدت دندونتون خالی مونده بود؟ 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
ببخشید دوباره میپرسم😅 منظورتون ایمپلنته؟ یعنی باید دندون رو بکشید و ایمپلنت کنید؟ و اینکه درد داشت ...

نه عزیزم ایمپلنت که دندون را میکشن واون پین فلزی را میزارن داخل فک هزینه زیاد ودرد داره 

روکش یعنی دندون را میتراشن یا پرشده یا خود دندون اصلی بعد یه روکش سفید وشکل دندون میزارن بسته به اینکه چه میزانی پوسیده وتاج دندون چقدره و...

دندونم فک کنم دو ماهی بود که خالی شده بود

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ایمپلنت که دندون را میکشن واون پین فلزی را میزارن داخل فک هزینه زیاد ودرد داره  روکش ...

آها چون کاربر بعدی گفت ایمپلنت من فکر کردم منظور شماهم همین بوده. اوه من دندونم شش ماهه خالیه ولی ایراد نداره دیگه ان شاالله کار به اونجا نمیرسه

خیلی خیلی ممنونم از کمکتون💙

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.