بچه ها میخوام یه شلوارک بدوزم😁از اینا که از زانو هستن،چن متر پارچه بخرم کافیه ؟اینجاشو نمیدونم
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان باید قدی که میخوام اندازه پارچه بگیرم؟ عرض پارچه مهم نیس؟
عرض پارچه ۱/۵باشه
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چ جور پارچه ای مگع میخای بگیری؟؟ معمولا تریکو باید باشه که خودش حالت لوله ای داره و فقط باید اندازه قد بگیری از کمرت تا جایی ک میخای پاچه شلوارک باشه متر کن
چ جور پارچه ای مگع میخای بگیری؟؟ معمولا تریکو باید باشه که خودش حالت لوله ای داره و فقط باید اندازه ...
نه از این نخی های گل و گشاد میخوام بگیرم سند بادیش بکنم😁
متر بزار ازرو نافت تا زانوت یه منج سانت هم بیتر بگیر برای درزهاش
اونوقت میشه۷۵ سانت
۶۵سانت کافیه معمولا ولی شاید برا شما قد پاهات بلند باسه یا...پس متر از همون جایی که می خوای کمری شلوارت باشه بزار تا جایی که می خوای دمپا باشه هر چقدر شد انداره همون پارچه نیاز داری مقدار جا درز رو هم به پارچه اضافه کن
یعنی می خوای یه جورایی یه شلوار دامنی بدوزی بعد سند بادیش کنی یا گشادیش کمتره؟؟؟
نه شلوارک از اینا که تا زانوعه و پایینش کش داره