خواب دیدم 12تا ماه کامل توی آسمونه،همه شون تاریک بودن،به ترتیب ماه ها درخشان میشدن وازشون ی نوری ساطع میشد،وقتی درخشان میشدن داخلشون ی نفر رومیدیدم که نوزادی رو بالا گرفته وداره میبوسش،به ماه دوازدهم که رسید وروشن شد دیدم انگار اون نوزادی که توی ماه های دیگه بود خودش بزرگ شده بود و چند نفر کنارش ایستاده بودن،حس میکردم اون ی آدم بزرگه،ی کسی مثل حاکم،فرمانروا،نه این که تاج داشته باشه یا لباس خاصی تنش باشه من تو خواب حسم این بود که اون ی آدم بزرگیه
یه بنده خدایی خواب دیده که اقا امام زمان بهشون گفته بود من دو سال و نیم دیگه میام و سه بار این جمله رو تکرار کرده بودند
بعد خوابشو برای یه روحانی تعریف کرده بود اونم گفته بود خوابت مطابق حقیقته و اقا حتی ممکنه زودتر هم ظهور کنند ان شالله
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من شنیدم خواب بعد اذان صبح تعبیر نداره بازم نمیدونم از یه عالم بپرسید حتما
نمیدونم عزیزم،من دیشب چند بار باصدای دخترم از خواب بیدار شدم دفعه آخر نگاه ساعت کردم دیدم6 صبحه،ولی امکان داره قبلش این خوابو دیده باشم حدودی گفتم زمانشو