2777
2789
عنوان

ازدواج

171 بازدید | 6 پست

بچه خواهرم ميخواد چند ماه ديگه بره خونه شوهر و ازدواج كنه من اگه به اين موضوع فكنم داغون ميشم،به خودم ميگم حالا تا اون موقع چند ماهي مونده ولي بلاخره كه اون روز مياد😔جاش تو خونه خيلي خالي ميشه با هم بودنامون ديگه تموم ميشه،چجوري با اين موضوع كنار بيام كسي هس هواهرش ازدواج كرده باشه؟😔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
2
66%
.
0
0%
.
1
33%
.
0
0%

بچه خاهرت یاخاهرت؟؟

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟من وقتی کلاس پنجم بودم خوهر و برادرم هر دوتاشون به مدت ۴۰ روز عروسی گرفتن بعنی داداشم عروسی گرفت ۴۰ روز بعد خواهرم بعد من افسردگی گرفته بودم تو اون سن فک کن تو یه ماه دو نفر برن افسرده و عصبی شده بودم ولی کم کم عادت کردم الانم عااشق تنهایی هستم یعنی شدید😂

نقطه شماره 3😑

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
خواهرم,اونجا منظورم بچه ها بود

اها من که ۹سالم بودابجیم ازدواج کرد زیاد انچنان باهاش خاطره نداشتم ک بگم وای حالم بدشد ازدواج کردالانم ک متاهله هر۱ماه یا۲ماهی هموببینیم

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز