2777
2789
عنوان

بچم عصبی شد

334 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

پسر من پنج سالو نیمه و از وقتی به دنیا اومد اصلا نفهمیدم بچه دارم انقدر که اروم بود الان که بزرگ شده با توجه به این که من هیچ وقت دست روش بلند نکردم و پدرش هم کمتر از گل بهش نگفته الان خیلی پرخواشگر شده مثلا دزروز با مامانم رفتن مهمونی خیلی خوب با بچه ها بازی کرد و هیچ مشکلی نبود و موقع خوردن عصرونه شد ولی غذایی بود که بهش حساسیت داشت و نباید میخورد مامانم تو جمع و جلو بچه های دیگه یواش بهش گفت نخور واست خوب نیست من میرم واست بیرون چیزی میخرم یکی گفت برو بخر اون یکی گفت ولش کنو اینا که یهو پسرم عصبی شد و مامانمو چنگ زد و شروع به حرص خوردن کرد حالا از دیروز هر کسی اونجا بود داره بهم زنگ میزنه بچه رو ببر دکتر چرا عصبیه.بخدا من بچمو بهترین کلاسا و مهد کودکا میبرم.اصلااا هم تو خونه با شوهرم مشکلی ندارم شوهرم خیلی مرد اروم و مهربونیه خیلی ناراحت و کلافم.چیکار کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اس خو .... دلش میخاسته بخوره و درکی از حساسیت نداره طفلک... باهاش حرف بزن بگو وقتی میگن نخور بخاطر خودته چون اون غذا رو بخوری دل درد میگیری توجیح میشه

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
عزیزم بچس دیگههه من به این بزرگی تووجمع هی بگن بخور بعد یکی بگه ن ضرر داره نخور عصبی مبشم ناراحت میش ...

کلا بچه ای که از چیزی ناراحت میشه نمیگه تحمل میکنه تا یهو منفجر شه

بچه اس خو .... دلش میخاسته بخوره و درکی از حساسیت نداره طفلک... باهاش حرف بزن بگو وقتی میگن نخور بخا ...

بابا همه بهم زنگ میزنن بچت عصبیه چرا اینجوریه مگه تو خونه دعواش میکنی بخدا من خیلی کم دعواش کنم اونم از چیزی محرومش میکنم.

رفتارش طبیعی بوده بازی کرده گرسنه شده دوست داشته با بقیه شروع به خوردن کنه 

اره منم امروز به یکی که زنگ زده بود که بهم بگه بچتو ببر مشاور گفتم خوب مامانم نباید جلو بچه های دیگه بهش میگفت نخور حساسیت داری .وقتی شب ازش پرسیدم پسرم چرا این کارو کردی گفت مامان جلو دوستام خجالت کشیدم

بابا همه بهم زنگ میزنن بچت عصبیه چرا اینجوریه مگه تو خونه دعواش میکنی بخدا من خیلی کم دعواش کنم اونم ...

دهن مردم همیشه بازه ولشون کن 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟