راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم اوایل زیاد اویزون میشدم هر روز که نه ی روز در میون خونه مادرشوهر بودم زنگ میزدم پیام میدادم یکم قهر میکردیم طاقت نمیاوردم دائم پیام میدادم واسه دلجویی خاک توسرم .الان بهتر شدم هفته ای یبار میرم خونه مادرشوهر خودمو درگیر درسام کردم رابطمون هم بهتر از قبل شده سرد نشدیم و کمتر بحث میکنیم
بخدا بدترین حرفها رو بهم میزنه گاهی مثل ماست نگاش میکنم که تموم کنه ولی بعضی وقتها دیگه تحملی ندارم شدم مثل اون بیرمقی که تو بیابون تشنه و گشنه است نا نداره حتی راه بره خیلی دل سیرم از این زندگی حرفهایی میزنه بهم که کمال نامردیه دیگه..... متنفرم ازش..... خیلی وقته دلم یه بغل یه بوس یه دوست دارم میخاد.... کادو و گل بخوره تو سرش 😔🌹🌹🌹
خدا نکنه عزیرم بخدا بدترین حرفها رو بهم میزنه گاهی مثل ماست نگاش میکنم که تموم کنه ولی بعضی و ...
ای جانم ایشالله ک درس بشه هرچی ک دوس داری بشه...منم امروز دلم گرفته بود به قول خودش ۵۰ باز زنگیدم تا بیاد بریم بیرون اخر شب یه ساعت اومد رفتیم پیاده روی بد گلی حرف زد و گف دیگ زنگ نزن بزنی هم جوابتو نمیدم خیلی دلمو میشکنونه...