2777
2789

۱۵۰ تومنه طرف ما ازمایشگاه خصوصی البته

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بیمارستان ها انجام میدن..تقریبا همشون .. اما بستری فقط چندتاشون انجام میدن. توی خصوصیا ساسان و مطمئنم‌. اتیه شک دارم . اما‌ اگه حال بیمار خیلی خیلی وخیم نیست ترجیحا خونه بمونین چون نداشته باشین هم‌ مبتلا میشین 

شوهر منم امروز از صبح سرفه داشته تا دیشبم خوب بودا میگه امروز صبح رفتم همه جا رو با الکل تمیز کردم از ظهر هی تک سرفه دارم امشب که شیفته فردا صبح میره دکتر براش دعا کنید یعنی میشه به خاطر الکل باشه؟☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
فکرکنم آزمایشگاهها بگیرند.به یه آزمایشگاه نزدیک خونتون  زنگ بزن بپرس

آزمایش خون دادم ولی دوشنبه جوابش میاد و من الان تنگی نفس دارم میخواستم بدونم کجا کیت تشخیص سریع داره

آزمایش خون دادم ولی دوشنبه جوابش میاد و من الان تنگی نفس دارم میخواستم بدونم کجا کیت تشخیص سریع داره

چقدر دیر میاد جاری و پدر شوهر من آزمایش دادند چندساعته جوابش اومد.آهان ازمایش خون معمولی دادی.میخوای سطح گلبول سفیدو بسنجی؟؟؟

چقدر دیر میاد جاری و پدر شوهر من آزمایش دادند چندساعته جوابش اومد.آهان ازمایش خون معمولی دادی.میخوای ...

نه آزمایش تشخیص موید ۱۹دادم تازه چند روزه دادم گفت دوشنبه آماده میشه تازه اگه آزمایش مجدد نخوره پدرشوهر شما کجا آزمایش داد میشه آدرس بدین منم برم تا اون موقع از استرس میمرم