2777
2789
عنوان

سوال

183 بازدید | 13 پست

شده تا حالا همسرتون اذیتتون کنه ؟ به طور مثال بگه من برای بچم پرستار زن‌ ۴۰ ساله میگیرم بچم کیف کنه 

بعد بگه سر به سرت میزاشتم هی بخنده

واکنش شما چیه تو اینجور مواقع ؟ 

این مثال که زدم برا من اتفاق افتاد متاسفانه نتونستم جنبه شوخی نگاه کنم بهش و دعوای بدی بینمون شد یعنی زیاده روی کردم؟باید چه جوری ادبش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین امشب همسرم گفت باید یه پرستار جوان برای بچه بگیریم تا بتونه بچه رو خوب نگهداری کنه و به کارای خ ...

حتی شد ۵۰ ساله بگیر . مثه اینکه رو ۴۰ ساله م نظر دارن 

اصن متنفر شدم امشب ازش😑

اون لحظه به ذهنم نرسید اینقدر عصبانی شدم ولی جواب خوبی بود

من تا حالا شوهرم این حرفو نزده ولی هربار دوستش جلوی ما به خانومش میگه،باید برات یه کارگر خانوم بیارم کارای خونرو بکنه منم جای خانومه میگم چرا خانوم بیاری آقا بیارین که راحت تر همه ی کارای خونرو انجام بده،اونم خفه میشه

من تا حالا شوهرم این حرفو نزده ولی هربار دوستش جلوی ما به خانومش میگه،باید برات یه کارگر خانوم بیارم ...

آره کاش منم اون لحظه به ذهنم می‌رسید اینو بهش میگفتم 

باید میگفتم پرستار مرد بیار من کیفشو ببرم 

وقتی اون اینقدر بی پرواس منم باید مثل خودش میشدم 😔😔

آره کاش منم اون لحظه به ذهنم می‌رسید اینو بهش میگفتم  باید میگفتم پرستار مرد بیار من کیفشو ببر ...

اون تیکه آخرشو حذف کن که یه وقت ناراحتی بیشتر نشه.

خودتو ناراحت نکن عزیزم سعی کن خودتو کنترل کنی تو این جور مواقع و بیشتر به دید مثبت قضیه نگاه کن.

منم قبلنا سر همه چیز داستان درست میکردم ولی چند سالیه دیدمو عوض کردم واقعا آرامش به خونمون برگشته

شوهر منم میگه باخنده مطمعنم شوخیه آدم باید جنبه داشته باشه الکی نقطه صعف نشون نده، پیش اومده من گفتم برو بگیر منم یکم به خودم برسم

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

شوهرمنم همیشه می گه یه خانم بیارم روزا کمکت کنه 

شبام بیاد خستگی منو در کنه 

منم هیچی نمی گم 

مثلا شوخیشع

می خوام یه بار بگم یه مرد بیار روزا به تو کمک کنه 

شبم خستگی منو در اره😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهرمنم همیشه می گه یه خانم بیارم روزا کمکت کنه  شبام بیاد خستگی منو در کنه  منم هیچی نم ...

آره باید همینجوری گفت منم اشتباه کردم دعوا راه انداختم عصبی شدم یه لحظه با خنده همینجوری جوابشو میدادم حالش بیشتر جا می اومد😂😂😂

شوهر منم میگه باخنده مطمعنم شوخیه آدم باید جنبه داشته باشه الکی نقطه صعف نشون نده، پیش اومده من گفتم ...

آره از رو دعوامون که گذشت فهمیدم اشتباه کردم الکی نقطه ضعف نشون دادم با دعوا راه انداختنم. چون اون تا آخرشم خندید من فقط داد و بیداد کردم حرص خوردم 😔