2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😁+عکس🎈🎂👻

| مشاهده متن کامل بحث + 6401 بازدید | 126 پست
تخم مرغ ۲عدد وانیل ½ ق چ پودرشکر ۱ و ½ پیمانه شیر ۱ پیمانه روغن ½ پیمانه آرد ۲ پیمانه بک ...

عزیزم من فر ندارم میخوام تو قابلمه درست کنم نمیشه 😔😔😔

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من رفتم میوه فروشی توت فرنگی نیست الان 😬😬😬

چی بزنم برای تزئین روش

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

عزیزم ترافل رنگی هم از اینا فقط پیدا کردم 😥

2803
عزیزم ترافل رنگی هم از اینا فقط پیدا کردم 😥

سلام

ببخشید من نبودم جواب بدم

مسافرت بودم چیکار کردی

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
عزیزم من فر ندارم میخوام تو قابلمه درست کنم نمیشه 😔😔😔

میشه

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا